Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #671 o Thorovi a Spideym


ikona
Mr. Hlad
chris hemsworthjokerspider-manthorvíkendový výplach
Co všechno na sebe prozradil Chris Hemsworth? Jak moc divný dokáže být Spider-Man? A komu rozbije hubu Joker?  

Skoro prázdninový výplach

Komiks týdne
Mezi redaktory MovieZone byste asi jen těžko hledali fanoušky boy bandů. Ale že tahle popová odnož funguje na třináctileté holky, to se ví už dávno. A potvrdilo se to i v pixarovce Proměna. Teď kanadská chlapecká skupina 4*Town dostane vlastní komiks

Trailer týdne
Obi-Wan nám na Disney+ skončil, nadšením úplně netleskáme, ale je lepší jít dál. A začít se těšit na druhou řadu The Bad Batch. A o tom, co v ní uvidíme, co dozvíte docela hodně v téhle analýze upoutováky. 

Kocour týdne
Kocour Sox z Rakeťáka byl totální sympaťák a pokud jste zatoužili mít ho doma, nejste jediní. A tu možnost naštěstí dostanete. 

Tribute týdne
Už je to pár dní, co svět opustil komiksový výtvarník Tim Sale, který se podepsal pod klasiky jako Batman: Dlouhý Halloween nebo Spider-Man: Smutek. Pracoval ale třeba i na Daredevilovi nebo Hulkovi a spousta práce po něm zbyla v nakladatelství Marvel i DC. A obě mu teď skládají poctu. 

Otázky a odpovědi týdne
Chris Hemsworth nedávno poslal na Netflix sci-fi Spiderhead, která nikoho nezajímá a za pár týdnů bude mít v kinech čtyřku Thora, která pravděpodobně naplní kina. Takový je život. A v rámci propagace se Hemsworth posadil před kameru, aby odpověděl na ty nejpalčivější otázky, které trápí jeho fanoušky a píší je do googlu. 

Hra týdne
Hra Marvel's Avengers nakonec nebyla zdaleka taková pecka, jak fandové doufali, ale pořád žije. I proto, že k původním hrdinům, jakými byli Iron Man, Black Widow nebo Hulk, se čas od času přidá nějaký nováček. A teď došlo na Lady Thor. 

Záporák týdne
Jacob Batalon byl v posledních třech Spider-Manech jen kámošem Petera Parkera a jedním z mála lidí, kteří znali jeho tajemství. Ale šeptá se, že právě z něj by mohl v pokračování vyrůst záporák a hovoří se celkem nahlas o Hobgoblinovi. A Batalon se rozhodl fandy trošku pozlobit

Joker týdne
Mortal Kombat už dávno není jen hra, ale i komiksy filmy a bohužel i hra na mobil. Ale pokud ji z nějakého důvodu hrajete, možná vás potěší, že se tam zastaví Joker

Spidey týdne
Asi každý fanda ví, že Peter Parker není zdaleka jediný Spider-Man, konec konců dostali jsme i animák s Milesem Moralesem, ve kterém těch alternativních verzí Spideyho bylo docela dost. Ale zdaleka ne ta nejšílenější

Duel týdne
Minule jsme se ptali na nejlepší seriózní roli Nica Cage. Hodně z vás psalo Obchodníka se smrtí, ale vzpomněli jste si třeba i na jeho oscarovlu Leaving Las Vegas nebo na Tváří v tvář. No budiž. 

Dnes se vzhledem k premiéře Párty Hárder: Summer Massacre zeptáme, jaká byla nejšílenější a nejdivočejší komedie, jakou jste kdy viděli. Názvy filmů pište do předmětu, do textu důvody. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace