Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem bude Furiosa ze světa Šíleného Maxe?


ikona
Mr. Hlad
anya taylor-joycharlize theronchris hemsworthfuriosamad maxšílený maxzběsilá cesta
Peklo s vůní benzínu 

Bude trvat asi ještě zatraceně dlouho, než přestaneme psát ódy na čtvrtého Šíleného Maxe. Akční sci-fi nářez se vysmál všem hollywoodským pravidlům a nakonec se jeho tvůrci mohli radovat z několika Oscarů a naprosto nadšeného přijetí u kritiků i diváků. Režisér George Miller se do postapokalyptické pustiny vrátí se svou novinku Furiosa. Už nějakou dobu víme, že děj se má odehrávat před Zběsilou cestou a zaměří se na mládí hrdinky, kterou si v ní zahrála Charlize Theron. Tu teď nahradí Anya Taylor-Joy a objeví se i Chris Hemsworth. Nedávno navíc potvrdili svou účast třeba Nathan Jones nebo Angus Sampson, kteří si zopakují role ze Zběsilé cesty. Až teď ale víme, o čem by Furiosa vlastně měla být. 

Mladá Furiosa se tu má stát kořistí nelítostné Hordy motorkářů, která brázdí pustinu a pod vedením nelítostného vůdce s kouzelným jménem Dementus si dělá, co chce. Nikdo se jim neodváží postavit. Dokud uprostřed ničeho nenarazí na Citadelu, domov muže, jenž si říká Immortan Joe… Válka dvou stejně šílených tyranů a jejich armád začíná. A mladá Furiosa je přímo uprostřed a bude se muset hodně snažit, aby přežila. 

Návrat mladého Immortan Joea nás hodně těší. Zatím není jasné, kdo si ho zahraje, logicky se však nabízí Chris Hemsworth, který se ve Furiose objeví a zatím nikdo neřekl, v jaké by to mělo být roli. V každém případě jako mladý Joe, ale klidně i jako ten Dementus, by šel hodně proti image, jakou si v Hollywoodu vybudoval. Na druhou stranu taky si nakonec může zahrát někoho úplně jiného… V každém případě návrat starých známých nás těší. Jen škoda, že květen 2024 je tak daleko.

---

Vytáhni v hospodě. Immortan Joea si zahrál Hugh Keays-Byrne, který se objevil jako záporák Toecutter už v prvním Šíleném Maxovi. 

O prvním Šíleném Maxovi se dozvíte všechno podstatné v našem MovieZone Live! Speciálu. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace