Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone Live #186 o Jurském světě a Párty Hárder


ikona
Mr. Hlad
chris hemsworthchris prattinterceptrorjoseph kosinskijurassic worldmoviezone livepárty hárderřezníkspiderhead
Jurský svět, Párty hárder, Spiderhead a spousta dalších věcí 

Máme tu další MovieZone Live a tentokrát jsme točili přes zoom. Ne že bychom se chystali na další vlnu covidu, ale jednoduše nebylo kde se sejít a navíc jsme chtěli před kameru zase dostat Imfa. A otestovat, jestli si Cival po roce naléhání koupil sluchátka (nekoupil). 

Probíraly se ale docela zajímavé věci, bohužel s chválou jsme museli šetřit. Podívali jsme se na sci-fi Spiderhead, ve které hraje Chris Hemsworth šíleného vědce a točil ji režisér dvojky Top Gunu Joseph Kosinski. Řešili jsme i béčkový akčňák Interceptor s Hemswortohovou manželkou Elsou Pataky a samozřejmě i návrat dinosaurů a starých hereckých harcovníků v Jurský svět: Nadlávda. Nejzajímavější je nakonec stejně pokračování Řezníkovy komedie Párty Hárder: Summer Massacre. A pak pochopitelně došlo i na vaše dotazy. 

Nejnovější MovieZone Live si můžete jako vždycky pustit na Youtube a audioverze najdete na SpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast. Ohodnotit nás můžete na CSFD a kdybyste nás chtěli podpořit finančně, najdete nás na Patreonu

Pusťte si i 185. MovieZone Live, kde se probírá druhý Top Gun.

A případně i 185 a ½, kde Toma Cruise ve stíhačce řeší zbytek redakce.

A pusťte si i Na pivu s Civalem a jeho hostem Filipem Broukem, který vám popíše, co dělá produkční a co všechno se může stát při natáčení. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace