Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Scénář k nové Planetě opic je hotový


ikona
do_Od
DisneyLabyrintMatt ReevesPlaneta opicscénářtrilogieWes Ball
Režisér Wes Ball opustil jiný projekt, aby se plně soustředil na novou Planetu opic. 

Následující novinka jsou v podstatě dvě v jednom. První zprávou je, že režisér Wes Ball (série Labyrint) utekl od adaptace komiksu Harbinger o partě supersilných teenagerů, kteří se vzbouří vůči korporaci snažící se jejich moc využít ve svůj prospěch. Jeho místo tak nahradil Paul Downs Colaizzo a kdo ví (nebo spíš koho zajímá...), co se bude dít dál. Tou druhou  důležitější – zprávou však je, že Ball projekt opustil, protože se nyní plně soustředí na přípravu další kapitoly ze světa Planety opic.

Režisér podle informací serveru Deadline odevzdal minulý měsíc poslední verzi scénáře, se kterou je studio Disney údajně nadmíru spokojeno. V současnosti tak probíhá hledání nové hvězdy, která by měla utáhnout ideálně rovnou celou novou trilogii. Projekt má nyní podle všeho velkou prioritu a natáčení by tak mohlo začít klidně ještě na konci léta. Co se předchozí trilogie týče, je Ball až nekriticky chválivý.

Podle něj Matt Reeves a spol vytvořili jednu z nejlepších filmových trilogií, jaké jsme v moderní historii dostali. V těch filmech se údajně povedlo nejen uctít původní sérii a její myšlenky, ale zároveň se vydat novým, nečekaným směrem, který fungoval po všech směrech. Postava Ceasara je pak jedna z nejlepších, jaká se podle tvůrce kdy v kinematografii objevila. I proto režisér říká, že nebylo jeho cílem pouze navázat na předchozí filmy a natočit čtyřku, ale raději se vydal vlastní, opět zcela jinou cestou. No, tak snad jednoho dne na jeho příspěvek budou lidé pět podobné ódy. Laťka je poměrně vysoko.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace