Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sony dělá z Kravena milovníka zvířat


ikona
do_Od
Aaron Taylor-JohnsonkomiksyKraven the HunterMorbiusSonyVenomzáporák
Lovec divoké zvěře Kraven bude v novém filmu milovníkem zvířat. Protože proč ne. 

Tady je jedna zpráva, kterou jsem nečekal, že budu muset psát. Studio Sony totiž pokračuje v naprosto nepochopitelných rozhodnutích co se týče svého komiksového univerza a poté, co poslalo do kin zpátky Morbia díky virální kampani ze strany fanoušků, kteří to ale celé brali jako recesi a fakt si na Morbia podruhé nezašli, nyní hodlá z obávaného záporáka Kravena, jenž se brzy dočká vlastního filmu, udělat milovníka zvířat. Ano, čtete správně. Kraven the Hunter bude filmem o boji za práva zvířat.

Serveru Variety to potvrdila hlavní hvězda filmu herec Aaron Taylor-Johnson, jenž ve filmu ztvární postavu Sergeje Kravinoffa, ruského aristokrata, který je v komiksech definován především jednou jedinou věcí. A to, že je zatraceně dobrým lovcem! Za svůj život ulovil naprosto všechno, včetně Spider-Mana, a právě to z něj dělalo nebezpečného nepřítele. Tahle avizovaná změna tak víceméně jde proti všemu, co fanoušci znají, a milují. Snímek, jenž do té doby působil jako něco, co by třeba nemuselo být v rámci venomovského univerza tak zoufalé jako právě Morbius, se tak rázem stává další nenáviděnou adaptací a to ještě předtím, než jsme z ní viděli první fotku.

Tím samozřejmě netvrdím, že to poselství jako takové je špatné. Vůbec ne. Ale tady opět narážíme na to, že dělat filmy o antihrdinech nebo vyložených záporácích a přitom se je snažit polidšťovat, prostě nedává smysl, když přitom zcela měníte jejich charakter a vlastnosti. A už vůbec nedává smysl podobné změny vypouštět do éteru tak, aby si na vás fanoušci smlsli půl roku před premiérou. Skoro jako by Sony chtělo opět pohřbít týmovku Sinister Six ještě předtím, než vůbec stihne všechny její členy představit. Už by mě to ale nejspíš mělo přestat překvapovat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace