Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Do Karlových Varů dorazí Geoffrey Rush a Benicio del Toro


ikona
Spooner
Benicio del ToroGeoffrey Rushkarlovy varyKVIFF
Co nás letos čeká na oblíbeném filmovém festivalu? 

Už za týden a půl bude v Karlových Varech zase pořádně rušno. Ano, filmový karlovarský festival se konečně vrací do svého tradičního termínu na začátku července a již teď je jasné, že si fanoušci zase přijdou na své. Dočkáme se nespočtu nadějných festivalových titulů, starých pecek v čele s Čarodějem ze země Oz nebo Robocopem a velkou pozornost na sebe bude strhávat určitě také novinka Crimes of the Future od Davida Cronenberga, chválené Everything Everywhere All at Once či kontroverzně přijatý horor Men od Alexe Garlanda. Jenže nebyly by to Karlovy Vary, kdyby se na červeném koberci neobjevily nějaké ty zahraniční hvězdy. A tým okolo Jiřího Bartošky si opět připsal solidní úlovky.

Do Karlových Varů totiž dorazí herecký veterán Geoffrey Rush. Ano, naše lázeňské město přivítá jen rok po Deppovi další hvězdu Pirátů z Karibiku, která při oficiálním zakončení festivalu převezme Křišťálový globus za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii. Zároveň si zde budou moci diváci připomenout jeho největší filmové role – Královu řeč, Quills – Perem markýze de Sade a Záři, za níž získal Oscara. Druhým hostem pak bude další hollywoodský matador Benicio del Toro, nestárnoucí drsňák ze Sicaria, Podfu(c)ku či pecky Traffic – Nadvláda gangů, která se bude ve Varech také promítat. Cenu prezidenta MFF Karlovy Vary si převezme taktéž při oficiálním zakončení 56. ročníku karlovarského festivalu. Dá se tedy očekávat, že minimálně jedno velké jméno si pořadatelé schovávají na začátek filmových žní. Necháme se tedy překvapit, jaké eso ještě schovávají v rukávu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace