Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #670 o Pánovi prstenů a Leatherfaceovi


ikona
Mr. Hlad
doctor strangelord of the ringsoucatexas chainsaw massacrevíkendový výplach
Co se děje v Morii? Zvládenete porazit rodinu magorů z Texaského masakru? A jak se dělají pizza koule?  

Výplach psaný před totálním vedrem

Vánoční ozdoby
Prázdniny začínají, takže je potřeba začít řešit Vánoce. My jsme začali už minule, když jsme vám ukázali marvelovské vánoční ozdoby od Hallmarku. A dneska se podíváme na DC

Pán prstenů týdne
Pán prstenů je značka, kterou zná každý. Jenže po prvním traileru na seriál se návratu do Středozemě spíš bojíme, než že bychom se těšili. Ale třeba fandům spraví chuť herní dobrodružství The Lord of the Rings: Return to Moria

Texaský masakr týdne
O herním The Texas Chainsaw Massacre už jsme psali. Survival hra, ve které budete utíkat před Leatherfacem a jeho úchylnou rodinou, se teď představuje v celkem atmosférickém a krvavém traileru. 

Petice týdne
Že i Hollywood je plný blbců, to víme už dávno. Ovšem to, že se manažeři v Sony nechali ironickou peticí přesvědčit, aby poslali znovu do kin Morbia, to je hodně za hranou. Morbius se do nich vrátil. Ale diváci nepřišli. Na druhou stranu podle všeho fandové prostě neměli čas. Ale pokud se Morbius vrátí ještě jednou, tak určitě přijdou!

Prosba týdne
V kině by se nemělo mluvit moc nahlas a už vůbec ne telefonovat. Bohužel čas od času je potřeba to divákům připomenout, protože spousta z nich si pořád myslí, že sedí u sebe v obýváku. Řetězec Alamo Drafthouse teď prosí o klid spolu s hvězdami nového Thora

Recept týdne
Když jsem koukal na dvojku Doktora Strange, ani na chvíli mě nenapadlo, že bych chtěl ochutnat pizza koule, na které hrdinové narazili v jednom z alternativních vesmírů. Ale pokud jste z nové marvelovky odcházeli s pocitem, že právě tohle vašemu životu chybí, můžete si je teď udělat. 

Rozhovor týdne
Peter Pavlík, čili Pepo z diskusí na MovieZone, střihač a teď už i režisér a herec, natočil hodně zajímavý film Ouca. Příběh člověka, který má jasno o tom, kdo vládne světu, že média lžou a že pravda je jen v diskusních fórech na internetu, který balancuje mezi hodně černou komedií a velmi temným dramatem. A vy si s ním můžete přečíst rozhovor nejen o jeho filmu. 

Natáčení týdne
Marvelovský seriál Ms. Marvel sbírá pochvaly od kritiků a podle všeho se líbí i divákům. Snaha nabídnout něco trošku jiného a představit hrdinku, která by ráda patřila k Avengers, ale ještě si nemůže objednat pivo, se vyplatila. A na place je podle všeho docela pohoda. 

Další natáčení týdne
A neflákají se ani tvůrci ostatních marvelovských seriálů. Že se dočkáme druhé řady Lokiho, bylo celkem jasné. Teď už se ale nedá couvnout (Hiddlestonovi nemrdne jako Ezrovi Millerovi nebo tak něco) a druhá řada už se točí. Kdy ji uvidíme, to zatím není jisté, ale na place už to podle všeho žije

Duel týdne
Posledně jsem se ptal, kterou nejhorší domácí poprcávací komedii jste viděli. A většina z vás napsala, že na podobné filmy nekouká. Na druhou stranu ti největší tvrďáci zvládli Špindl, Ženskou pomstu, Bajkeři nebo Román pro pokročilé. Je mi vás líto. 

Tentokrát se podíváme na Nicolase Cage. Ten v komedii The Unbearable Weight of Massive Talent předvádí zase svou šílenou tvář. Nás by ale zajímalo, v jaké seriózní roli byl Nic Cage podle vás nejlepší. Názvy do předmětu, do textu důvody. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace