Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Třetí Equalizer bude shledáním hvězd Muže v ohni


ikona
do_Od
Anotine FuquaDakota FanningDenzel WashingtonMuž v ohnipokračováníThe Equalizer 3
Hvězdy Muže v ohni opět pod jednou střechou.  

Necelých 20 let poté, co si oba zahráli v parádním thrilleru Muž v ohni od Tonyho Scotta (nedávné VIMko zde) se Denzel Washington a herečka Dakota Fanning opět sejdou na plátně. Stane se tak ve třetím Equalizerovi, jehož opět natočí Antoine Fuqua opět pro studio Sony Pictures. První dva filmy zaznamenaly solidní výsledky nejen co se tržeb týče – obojí eRko a obojí po sto milionech – ale potěšily i diváky. Američtí kritici už ovšem tolik nadšení nebyli, a moderní seriálová ždímačka s Queen Latifah v hlavní roli má na Rottenech dokonce o pár procent víc.

Scénář ke trojce každopádně znovu napsal Richard Wenk (16 bloků, Lethal Weapon 5, Kraven the Hunter), detaily jsou ale přísně drženy pod pokličkou. V prvním díle se hlavní hrdina Robert McCall mstil ruským gangsterům, ve dvojce pak bojoval se svými bývalými kolegy z armády, z nichž se stali žoldáci. Režisér v minulosti naznačil, že by se trojka mohla podívat do Evropy.

Washington se naposledy objevil v černobílém zpracování Macbetha od Joela Coena, předtím taky natočil oscarovku Ploty (doporučuju) a drama A Journal for Jordon (nedoporučuju). Dakota Fanning pro změnu buduje kariéru v seriálech jako Psychiatr nebo The First Lady, z jejích filmových rolí ale rozhodně stojí za zmínku mrazivé peklo Brimstone. Na velkém plátně se každopádně tihle sympatičtí herci sejdou už příští podzim.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace