Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na Terminátora a Hvězdnou pěchotu


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggerencyklopedie akčního filmujames cameronmoviezonepaul verhoevenpopkulturní milníkyscalastarship troopersterminator
Sci-fi klasiky v Aeru i Scale 

Ještě než začnou prázdniny, dáme si dvě sci-fi klasiky a pokryjeme pro jistotu osmdesátá i devadesátá léta. Ale pokud chcete vidět obě pecky, bude to chtít trošku cestování, protože kvalitní hollywoodský nářez dostane Praha i Brno. 

Začínáme v našem hlavním městě, kam dorazí legendární Terminátor. Akční sci-fi Jamese Camerona, která udělala hvězdu z Arnolda Schwarzeneggera. Ten je vyslán z budoucnosti do roku 1984, aby tu našel a zabil Sarah Connor, jejíž zatím nenarozený syn se v dospělosti stane vůdcem lidského odporu ve válce proti strojům. Ale vždyť jste to stejně všichni viděli, ne? Na velkém plátně to však bude jiná pecka, takže si ji přijďte užít. Promítáme v pražském kině Aero v pondělí 20. června ve 20:30. Lístky kupujte tady

Brno taky dostane svou porci science fiction a akce. A taky brouků, které musí pokosit Hvězdná pěchota. Kultovní, i když hodně volná adaptace románu Roberta E. Heinelina od režiséra Paula Verhoevena (Robocop, Total Recall) je kombinací nesmírně brutálního válečného filmu a Beverly Hills 902 10. Což je něco, čemu se odolává jen těžko. Hvězdnou pěchotu promítáme v brněnském Univerzitním kině Scala ve středu 22. června ve 20:30 a lístky můžete koupit tady. Tak přijďte. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace