Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Anime Pán prstenů dorazí v roce 2024. Koho v něm uslyšíme?


ikona
do_Od
animeBrian CoxfilmPán prstenůVálka Rohirů
Koho uslyšíme v tolkienovském anime? 

Před pár měsíci studia New Line Cinema a Warner Bros. Animation oznámila, že chystají celovečerní anime ze světa Pána prstenů. Snímek ponese název The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim a bude se odehrávat nějakých 183 let před filmovou trilogií Petera Jacksona. Tehdy jsme se ještě dozvěděli, že režisérem snímku bude Kendži Kamijama, jenž se podílel na tvorbě anime seriálů Ghost in the Shell: Stand Alone Complex nebo Blade Runner: Black Lotus. Film byl teď každopádně čerstvě potvrzen na rok 2024 (tudíž žádná rychlokvaška!) a dostal rovnou i kompletní hlasové obsazení.

V hlavní roli tehdejšího krále Rohanu Helma Kladiva tak uslyšíme Briana Coxe, jehož můžete znát například jako hlavu rodiny Royových z Boje o moc. Proti němu se pak postaví Wulf, syn Helmova příbuzného Frecy, který si nárokoval rohanský trůn a byl za to Helmem zabit. Wulfa namluví Luke Pasqualino. Další důležitou postavu, Helmovu dceru Heru, pak ztvární herečka Gaia Wise. Vypravěčkou příběhu bude Miranda Otto, která si zopakuje roli Eowyn.

Otazník trochu visí nad scénářem, který napsali Phoebe Gittins a Arty Papageorgiou, tvůrci deset let starého filmu, kteří od té doby podle IMDB nedělali vůbec nic. Předchozí verzi scénáře přitom mají na svědomí Jeffrey Addiss a Will Matthews, tvůrci oblíbeného seriálu Temný krystal: Věk vzdoru. Tak snad se moc nepřepisovalo. Producentkou na filmu je pak fanouškům dobře známá Phillipa Boyens. Na projektu se ale mimo jiné podílí i tolkienovský ilustrátor John Howe.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace