Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Furiosa a šestý Vřískot


ikona
Mr. Hlad
anya taylor-joychris hemsworthfuriosamad maxna obzoruscreamsecret headquarterstrue lovevřískot
Jak přišla na svět drsňačka ze čtyřky Šíleného Maxe? Komu půjde po krku Ghostface? A co chystá režisér Rogue One?  

Rubrika Na obzoru se bude objevovat vždy prvního a patnáctého v měsíci. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V komedii Buď chlap vyrazí Jakub Prachař na chlapácký kurz do Tater, ale ne všechno probíhá tak, jak si představoval. V rodinné komedii Lyle, Lyle, Crocodile se seznámíte se sympatickým krokodýlem z New Yorku. 

Ve sci-fi True Live se k žánru vrací Gareth Edwards, režisér nové Godzilly a spin-offu Star Wars Rogue One. Animák Websterovi ve filmu vám představí sympatickou pavoučí rodinu. 

Horor Barbarian se odehrává v bytě, kde se shodou okolností potkají dva cizinci. A oba zjistí, že skutečné nebezpečí jim hrozí od někoho úplně jiného. George Miller se ve sci-fi Furiosa vrací do světa Šíleného Maxe a bude vyprávět příběh drsňačky, se kterou se Max spřáhl ve Zběsilé cestě. 

V rodinném dobrodružství Secret Headquarters zjistí hlavní hrdina, že mají ve sklepě základnu pro superhrdinu. A že je to možná jeho táta. V dramatu A Bit of Light se bude Anna Paquin pokoušet bojovat se závislostí na alkoholu. 

Šestý Vřískot vrátí na scénu Ghostface, který bude terorizovat Courteney Cox, přeživší z minulých dílů, ale tentokrát u toho nebude Neve Campbell. V dramatu She Said bude režisérka chváleného Miluj svého robota řešit začátky kauzy #MeToo. 

Tak na co se těšíte? 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace