Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Druhý Joker bude údajně muzikál. A láká další velkou hvězdu


ikona
Mr. Hlad
joaquin phoenixjokerlady gagatodd phillips
Todd Phillips hodlá druhého Jokera pojmout velmi osobitě. A velmi zajímavě.  

Je to jen pár dní, co jsme psali novinku o tom, že dvojka Jokera má hotový scénář a že ho momentálně pročítá vybíravý Joaquin Phoenix a rozhoduje se, jestli se mu chce vrátit k roli ikonického šíleného klauna, který mu vynesl Oscara. Jenže teď se vynořují informace, že Joker: Folie à Deux možná nebude úplně klasický sequel ve stylu „dejte tam víc všeho, co fungovalo minule“. A že Todd Phillips a jeho parťák Scott Silver mají mnohem větší ambice. 

První zajímavá informace je, že momentálně probíhají námluvy s Lady Gaga. Zrovna u ní nemá smysl debatovat nad tím, jestli umí hrát. Stačí si pustit Zrodila se hvězda a člověk má jasno. Tahle popová ikona to před kamerou zvládá sakra dobře. K podpisu smlouvy je prý zatím poměrně daleko, ale podle různých zdrojů to vypadá, že jestli Lady Gaga do druhého Jokera půjde, zahraje si Harley Quinn. Nejspíš můžeme očekávat trochu jiný přístup a trochu jiné šílenství, než jaké předvádí Margot Robbie. 

A další novinka – možná ještě větší a zásadnější – je, že druhý Joker by měl být muzikál. V tom případě by snaha obsadit Lady Gaga dávala absolutní smysl a my bychom začali být zase o kousek víc zvědaví. Phillips minule při snaze inspirovat se Martinem Scorsesem a temnými psychologickými thrillery rozhodně nezklamal. Jenže jít ve stopách Taxikáře je něco jiného než zkoušet to s písničkami. Může to dopadnout jako průšvih, ale i jako sakra výjimečná a unikátní podívaná. Ovšem vzhledem k lidem, kteří tenhle sequel kutí, by nás to druhé ani v nejmenším nepřekvapilo. 

---

Vytáhni v hospodě: Vedle Margot Robbie a Lady Gaga by se nemělo zapomínat ani na animovanou Harley Quinn. První dvě řady téhle nečekaně chytré a zábavné pecky najdete na HBO Max, třetí by měla dorazit v létě. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace