Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bezhlavý jezdec se vrací


ikona
Mr. Hlad
lindsey beerpet semetarysleepy hollowtim burton
Klasická legenda se dočká další filmové verze. Budou padat hlavy.  

Když se řekne Ospalá díra, většina z nás si představí dost možná nejlepší film Tima Burtona, gotický horor o bezhlavém jezdci, jenž rád seká hlavy obyvatelům jednoho malého městečka. Johnny Depp, Christina Ricci, parádní atmosféra i akční scény… ten film je lahůdka. Jenže legenda o městečku Sleepy Hollow nezačala s Burtonem. 

Tenhle příběh zná v Americe skoro každý, ať už z vyprávění, knižní klasiky Washingtona Irvinga nebo spousty filmových adaptací. Přičemž jedna je i animovaná disneyovka. Naposledy se bezhlavý jezdec pořádně předvedl v seriálu Ospalá díra, který hrdinu Ichaboda Cranea přenesl do jednadvacátého století, ale vypadá to, že Hollywood chce víc. Příběh o bezhlavém jezdci se totiž vrátí. 

Jakým způsobem bude legenda pojatá tentokrát, zatím nikdo říct nechce, víme však, že ji do kin pošle Lindsey Beer. Ta teď dokončuje pokračování hororu Řbitov zviřátek a jako scenáristka pracuje na novém Bambim, rebootu Želv ninja a motá se i kolem nového Star Treku. Reálně od ní zatím nikdo nic pořádného neviděl, ale očividně si v Hollywoodu někdo myslí, že má talent. Tak snad to potvrdí i při sekání hlav. 

---

Vytáhni v hospodě: Legenda o Ospalé díře od Washingtona Irvinga vyšla před 201 lety. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace