Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Legendární Duke Nukem míří do kin


ikona
Spooner
duke nukem
Herní ikona 90. let se možná konečně dočká filmové adaptace. Kdo se jí ujme? 

Každý, kdo měl v 90. letech doma počítač, moc dobře ví, kdo byl Duke Nukem. Legendární herní borec, neskutečný drsňák a továrna na parádní hlášky, co rád střílel emzáky a taky měl v lásce hodně prsaté dámy ve striptýzových klubech. Prostě postava z herní síně slávy a zejména značka, která zásadním způsobem pomohla zpopularizovat FPS řežby. Pravda, v poslední dekádě už se jedná o hodně zaprášenou značku, o níž nejspíš puberťáci vysedávající celé dny u Fortnite ani neslyšeli, v Hollywoodu ale na akčního řezníka s obřími bouchačkami evidentně nezapomněli. A jelikož filmové a seriálové adaptace jsou u producentů aktuálně trendy, dojde i na Dukea.

Duke Nukem se tak po letech opět pokusí dostat do kin, tentokrát přitom ale fasuje hodně zajímavá jména. Studio Legendary totiž svěřilo projekt tvůrcům Cobra Kai, seriálového pokračování Karate Kida, Joshu Healdovi, Jonu Hurwitzovi and Haydenu Schlossbergovi. A ti u netflixovského hitu už čtyři roky skvěle ukazují, že umí ke „old school látkám“ přistupovat s citem, láskou k originálu a až nečekanou scenáristickou lehkostí. Což se může i u tohoto retro kousku rozhodně hodit. Tvůrčí trojice se prozatím ujala pouze pozice producentů a zatím není jasné, kdo Dukea napíše a zrežíruje. Na druhou stranu, o případném filmu už se mluví opravdu hodně dlouho a naposledy byla před lety ve hře verze s Johnem Cenou v hlavní roli. Tak uvidíme, zda to konečně tento pokus doklepe před kamery.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace