Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: hvězdný Rakeťák


ikona
do_Od
animákBuzz RakeťákChris Evansfilmkriticiprvní reakceRakeťák
Co říkají první kritici na novou pixarovku Rakeťák? 

Léto přechází do fáze plného provozu a po druhém Top Gunu a třetím Juráči tak za týden dojde řada taky na největší letošní animák Rakeťák. Film je samozřejmě prequelem slavného Toy Story: Příběh hraček a vypráví příběh hrdiny, který inspiroval všemi známou hračku Buzze Rakeťáka. V hlavní roli se objevil Chris Evans, režii dostal na starosti kariérní pixarista Angus MacLane, scénář pak napsal Pete Docter, který má na kontě takové hity jako Příšerky s.r.o., V hlavě, Vzhůru do oblak či Duše, a jak se za chvíli dočtete na řádcích níže, první reakce zahraničních novinářů mluví o jednom z nejkrásnějších filmů roku.

Jo, hypem se zase jednou nešetří. Ian Sandwell z webu Digital Spy například potvrzuje, že Rakeťák jako takový samozřejmě nikdy vzniknout nemusel, navzdory tomu se ale jedná o zatraceně dojemné a vizuálně ohromující dobrodružství, které podtrhuje dokonalý soundtrack Michaela Giacchina. Tyhle sentimenty se pak objevují víceméně v každém dalším textu, jaký si k filmu můžete přečíst. Nádherný vizuál, fantastický hudba a skvěle napsané postavy (těšit se máme zejména na kočku jménem Sox, která si údajně krade celý film pro sebe). Kolem a kolem zkrátka nečekaná pecka, kterou navíc musíte vidět v IMAXu, protože některé záběry doslova vyráží dech.

Vedle Evanse se ve filmu alespoň v hlasové podobě objeví také Taika Waititi (režisér třetího a čtvrtého Thora a dabér Korga) nebo Keke Palmer (nadcházející sci-fi horor Nene). U nás je novinářská až v půlce příštího týdne, takže čekejte pozdní první dojmy a recenzi kolem premiéry.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace