Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Anthony Hopkins bude robotický bodyguard


ikona
Mr. Hlad
anthony hopkinsrebel moonzack snyder
Anthony Hopkins se chystá na akční sci-fi Rebel Moon 

Zack Snyder momentálně kutí akční sci-fi Rebel Moon. Ta má být inspirovaná Sedmi samuraji Akiry Kurosawy. Stejně jako béčko z roku 1980 Sador, vládce vesmíru, ale o tom se oficiální materiály nezmiňují a tváří se odvážně a originálně a …  ne, prudit budeme případně až v recenzi, bude-li to nutné. V každém případě se podíváme na kolonii na vzdálené planetě, kterou se rozhodne obsadit sadistický diktátor Balisarius se svou armádou. Místní proti němu nemají šanci, a tak se hlavní hrdinka rozhodne zkusit hledat pomoc jinde a naverbovat největší drsňáky vesmíru. 

Hlavní roli si zahraje Sofia Boutella a dorazí i Charlie Hunnam, Ray Fischer, Djimon Hounsou nebo Ed Skrein. Slušné, ale ne úplně hvězdné obsazení, takže to, že se Snyderovi povedlo naverbovat Hopkinse, je pro tvůrce určitě dobře. I když bude nakonec jen dabovat. Namluvit by měl bojového robota JC1435 přezdívaného Jimmy, jenž dřív sloužil jako osobní strážce krále, kterého zavraždili. A asi můžeme předpokládat, že v tom měl prsty Balisarius. 

Hopkins je herecká ikona a člověk, kterého si obvykle spojujeme s trochu ambicióznějšími snímky, ale když se podíváme na jeho kariéru v posledních letech, najdeme tam třeba i páté Transformers a v Thorech se taky na stará kolena docela vyblbnul. Tak věřme, že měl tentokrát šťastnou ruku při výběru role. 

---

Vytáhni v hospodě: Hlavního zloducha Balisaria si měl původně zahrát Rupert Friend, ale kvůli jiným závazkům musel odstoupit a nahradil ho Ed Skrein. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace