Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Druhý Joker má hotový scénář


ikona
Mr. Hlad
dcjoaquin phoenixjokertodd phillips
Todd Phillips a Joaquin Phoenix jsou připravení o živit šíleného klauna 

Když Todd Phillips natáčel s Joaquinem Phoenixem Jokera, málokdo očekával, že výsledek bude takový hit. Miliardové tržby, jedenáct nominací na Oscara a sošky pro Phoenixe a za nejlepší hudbu. Na film, který měl být komiksovka stojící mimo jakýkoliv komiksově-filmový svět a inspirovaná drsnými dramaty sedmdesátých let, docela úspěch. A po úspěchu samozřejmě následuje otevírání dveří. Warneři zrovna o tohohle Jokera extra nestáli a teď chtějí dvojku a jsou připravení naházet na Phillipse a Phoenixe strašné miliony dolarů. A ti jsou podle všeho připravení si je teď vzít. 

Todd Phillips má už podle všeho hotový scénář k sequelu. Dvojka by se měla jmenovat Joker: Folie à Deux a podtitul odkazuje k psychickému onemocnění, které zasahuje dva a více lidí. Na konci Jokera to vypadalo, že šílený klaun svými činy strhne davy následovníků, takže by se řešilo tohle? To zatím ví jen Phillips. A Phoenix, jenž už scénář měl v ruce a četl ho. Zatím se sice dvojce oficiálně neupsal, nedovedeme si ale představit, že by se měla točit s někým jiným. Chtěli byste dvojku, nebo máte pocit, že příběh Arthura Flecka je uzavřený a není dobrý nápad se k němu vracet? 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace