Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #668 o Morbiovi a Top Gunu


ikona
do_Od
Call of DutyGlen PowellMorbiusStranger ThingsTop Gun: Maverickvíkendový výplach
Co rád nosí Hangman, kdo se stavil na čaj za královnou, a vážně všechny moderní filmy stojí za prd? 

Obstojný výplach

Kampaň týdne

Nevím, kdo s touhle pitomou recesí přišel první, ale díky virální ironické fanouškovské kampani za záchranu Morbia se komiksový propadák s Jaredem Letem vrací do kin. A co hůř, heslo: "It's morbin' time," už se stalo natolik populárním, že jej dokonce sdílel i samotný Leto ve videu odhalujícím falešný scénář ke dvojce. Modleme se, aby všem v Sony došlo, že si z nich lidi jenom dělají srandu, a vážně neodklepli pokračování...

Rozhovor týdne

Millie Bobby Brown zašla na pálivá křidýlka, pozvala si kamaráda, odpověděla na pár zajímavých otázek a nakonec si podobně jako všichni ostatní spálila hubu, protože Da Bomb. Pokud vám je herečka sympatická, určitě se na to mrkněte.

PSA týdne

Třetí řada The Boys čerstvě dorazila na Amazon a podobně jako všechny předchozí i tuhle doprovázelo několik virální klipů od společnosti Vought International. V tomhle dostanete jedno důležité oznámení od Soldier Boye.

Oznámení týdne

Za pár dní dojde k odhalení letošního Call of Duty, ještě předtím ale došlo k odhalení...Petea Davidsona v reklamě na odhalení Call of Duty?

Herní remake týdne

U her ještě zůstaneme. Na poslední prezentaci State of Play od vydavatele Sony totiž padlo oznámení o remaku čtvrtého Resident Evilu pro novou generací konzolí. Kdo tedy tuhle kultovní pecku ještě nehrál na předchozí generaci, bude mít příští rok možnost to dohnat.

Zajímavost týdne

Mít za kamaráda Toma Cruise se vyplatí. Své o tom ví i Val Kilmer, který se tak objevil po boku Cruise v pokračování Top Gunu a to i přesto, že kvůli rakovině hrtanu přišel o hlas. Jak tedy své scény natočil, kdo obstaral jeho hlas, a co si Kilmer o filmu myslí? Odpovědi na tyhle otázky najdete níže:

Čaj o páté týdne

Královna slaví tento víkend 70 let na trůnu a na návštěvu za ní konečně dorazil i Paddington. Protože tohle je teď naše realita.

Sympaťák týdne

Taky jste měli z Glena Powella trochu mcqueenovský vibes při sledování Top Gunu? King of Cool byl samozřejmě jinde, ale cool byl Hangman enormně i tak. A jak to tak vypadá, jeho představitel ke svému předobrazu nemá zase tak daleko. Ostatně dokazuje to i v nejnovějším videu od GQ. Za mě jasnej adept na postavu Human Torche z F4.

Kritika týdne

Stojí moderní filmy za prd? Nemyslím si. The Batman, Top Gun: Maverick, Duna, Quo vadis, Aida?, Poslední souboj, Rytíři spravedlnosti, každý rok vznikne hned několik pecek, ať už vysokorozpočtových nebo nízkorozpočtových, které to vyvrací. Většinou je to jen o tom správně hledat. Nicméně jednu věc uznat musím, a to že CGI ve filmech občas je už trochu neúnosné. A právě na tom teď vystavěl svoji lehce boomerskou kritiku i youtuber Critical Drinker. Souhlasíte s ním?

Duel týdne

Minulý týden jsem se vás ptal, koho byste obsadili do seriálového Horizon Zero Dawn. Padaly jména jako Rose Leslie, Sadie Sink nebo Hannah Hoekstra. Tak uvidíme, které to nakonec dostane.

V dnešním duelu se ohlédneme za uplynulými šesti měsíci. Zajímalo by mě totiž, na jakém filmu jste byli v kině nejvíckrát, a pokud jste na všem byli jen jednou, tak kterou kinonávštěvu jste si užili nejvíc. Název filmu napište do předmětu a v textu se rozepište.

Za týden už s Hladem zdar. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (34)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace