Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na Bláznivou střelu a Bláznivou střelu 2


ikona
Mr. Hlad
aerobláznivá střelafrank drebinleslie nielsenpopkulturní milníky
Leslie Nielsen v nejvtipnější formě 

Parodie je dost možná nejtěžší žánr, jaký existuje a sklouznout k trapnosti a ubohosti u něj bývá velice snadné. Jenže když se to povede, vzniknou filmy, které nestárnou a dovedou rozesmávat, i když je vidíte podesáté. My vám v Aeru v rámci Popkulturních milníků podle MovieZone nabídneme rovnou dva, protože do pražského kina dorazí Leslie Nielsen. Ikona komediálního žánru a představitel Franka Drebina, poldy tak drsného, že dokázal hadrem vydrhnout vlek z hlavy Michaila Gorbačova. 

Bláznivá střela je našlapaná parodie na detektivky o drsných poldech, které není nic svaté a sype do diváků vtipy s kadencí kulometu. Takže když vás jeden náhodou mine, nemusíte se bát. Do minuty dostanete dalších pět. Trio David Zucker, Jerry Zucker a Jim Abrahams natočilo zkrátka film, u jakého se nejde nesmát. A protože sequel Bláznivé střely patří k těm několika málo případům, kdy se pokračování povedlo skoro stejně jako jednička, pustíme si i ten. 

Legendární parodii Bláznivá střela a její pokračování Bláznivá střela 2 a ½: Vůně strachu promítáme v pražském Aeru už v pondělí 6.6. od 18:00, respektive od 20:30. Lístky na první film můžete koupit tady, na dvojku tady a výhodnější vstupenky na obě kultovní komedie tady.

A pusťte si náš MovieZone Live Speciál o komedii Připoutejte se, prosím!, kterou se tvůrci Bláznivé střely proslavili. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace