Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Slečny bestie chystá remake Arachnofobie


ikona
do_Od
ArachnofobieChristopher LandonFrank MarshallhororJames Wanremake
Režisér Christopher Landon má v merku další horor. 

Christopher Landon je celkem zručný filmař, jeho horory Všechno nejhorší, Všechno nejhorší 2 nebo Slečna bestie nebyly ani tolik strašidelné, jako spíš zábavné, a v tomhle smyslu si je i plno lidí včetně mě užilo. Teď se mu však do rukou dostala jedna klasika, u které už si jen se sázkou na teen humor a lehký gore nevystačí. Natočí totiž remake Arachnofobie z roku 1990.

V původním filmu si hl. roli zahrál Jeff Daniels a snímek se točil okolo nového druhu pavouka, který se omylem dostane z venezuelské džungle až do daleké Kalifornie, kde začne hrozivě řádit. Pro arachnofobiky vyložená lahůdka. Jak moc se remake bude blížit originálu zatím není jasné, Landon se na podobný film ale může nakonec ukázat skvělou volbou. Zejména jestli se rozhodne film pojmout ne zcela vážně. Záda mu navíc budou hlídat produkující James Wan i režisér originálu Frank Marshall, takže nějakou kvalitu asi čekat můžeme. Snímek zatím nemá oficiálně stanovené datum premiéry.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace