Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live Speciál o Věčném svitu neposkvrněné mysli a červnové Filmy v síti


ikona
Mr. Hlad
charlie kauffmandisney+filmy v sítijim carreykate winsletmichel gondrymz live speciálspiderheadstranger thingsvěčný svit neposkvrněné mysli
Rimsy a Cival mluví o sci-fi romantické klasice, Hlad s Imfem doporučují novinky na streamu.  

Člověk čas od času potřebuje změnu, a tak tu máme MovieZone live s filmem, jaký byste asi nečekali, ale především v ne úplně obvyklé sestavě. I když o to kvalitnější. Rimsy a Cival se totiž rozhodli podívat se na zoubek klasice Charlieho Kauffmana a Michela Gondryho Věčný svit neposkvrněné mysli, v níž se Jim Carrey pokouší s pomocí vědy zapomenout na Kate Winslet. Jenže se to úplně nedaří.

Kultovní romantické sci-fi drama patří k nejoriginálnějším a nejzajímavějším snímkům jednadvacátého století a navíc umí tnout do živého. Kdo by si totiž čas od času nechtěl nechat promazat paměť, aby netrpěl při vzpomínkách na životní lásku? Jako vždycky můžete koukat na Youtube a poslouchat na SpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast. A pokud byste chtěli MovieZone Live Speciál ohodnotit na CSFD, tak si klikněte sem. 

No a vzhledem k tomu, že je tu červen, tak si vedle MZ Live Speciál dáme ještě Filmy v síti. V nich vám doporučíme nejen pár starších věcí, které můžete najít na streamech, ale hlavně se podíváme na premiéry, které pro nás streamovací služby chystají. A to včetně Disney+. A navíc si řekneme, jak umírají filmy a jestli má smysl budovat si i v roce 2022 vlastní filmotéku. Najdete nás na Youtube a audio na SpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast. A pokud vás naše práce baví, budeme rádi, když nás podpoříte na Patreonu

Pusťte si i MovieZone Live speciál o hongkongské klasice Fist of Legend

A Encyklopedii akčního filmu o Chucku Norrisovi. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (4)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace