Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Mortal Kombat utíká ke sci-fi


ikona
Mr. Hlad
mortal kombatomegasimon mcquoid
Fatality, nebo sci-fi? 

Nová filmová verze kultovní herní řezničiny Mortal Kombat byla přijata poměrně nejednoznačně. Na jednu stranu tvůrci pochopili, že diváci chtějí vidět krev, rozdrcené hlavy a vytrhaná srdce a solidní bitky. Na druhou se tvůrci rozhodli vyprávět příběh po svém, udělali hlavního hrdinu z úplně nové postavy a celé to bylo decentně přeplácané a občas jednoduše mimo. Navzdory faktu, že film šel do kin během Covidu a byl i jedním z prvních větších snímků, co mířil na HBO Max, slavil celkem úspěch, takže dvojka se chystá. 

Momentálně se píše a tvůrci se bijí v prsa a slibují, že se poučili z chyb, které udělali minule. A že to celé bude tentokrát ještě drsnější a lepší. Jenže zatím nebylo v souvislosti se sequelem zmíněné jméno režiséra Simona McQuoida a vzhledem k tomu, že ten se teď upsal sci-fi thrilleru Omega, je otázka, jestli se vrátí. Omega ale nezní úplně marně. 

Děj se má odehrávat někde na texaském venkově a má se točit okolo dívky, která se rozhodne pomoci tajemnému cizinci. To ovšem vede k tomu, že získá podivnou schopnost ohýbat realitu a vstupovat do jiného a podstatně temnějšího světa. Po krku jí navíc jde skupina zabijáků a ona musí rychle zjistit, co se stalo a hlavně se naučit svou novou schopnost ovládat, aby přežila. Zatím se pracuje na scénáři, takže nakonec se může stát, že McQuoid stihne jak Omegu, tak i ten Mortal Kombat. Ale stejně se zeptáme – koho byste rádi viděli na pozici režiséra dvojky Mortal Kombatu? 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace