Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Prequel Hunger Games našel hlavní hvězdu


ikona
do_Od
adaptacefilmHunger GamesprequelRachel Zegler
Těšíte se na novou éru slavné young adult ságy? 

Je to už nějaký ten pátek, co jsme s ohledem na tržby řešili úspěšnost či neúspěšnost young adult filmů v kinech. Po Harrym Potterovi a Twilight sáze se s nimi v jeden čas víceméně roztrhnul pytel, žádný z nich ale nakonec nezaznamenal takový úspěch, jako mnoha dívkami milovaná série Hunger Games. Příběh Katniss Everdeen už je ale dovyprávěný, herečka Jennifer Lawrence je dávno jinde, a tak je studio Lionsgate zhruba 7 let od premiéry posledního filmu připravené to zkusit znova a jinak.

Chystá se tedy filmová adaptace knižního prequelu The Ballad of Songbirds and Snakes od tentýž spisovatelky, která bude vyprávět o mladém Corolianovi Snowovi, jenž musí mentorovat novou účastnici teprve desátých her. Do ruky tak dostane mladou Lucy Gray Baird, a právě ta by se nyní měla stát novou tváří série. Do role pak čerstvě byla obsazena herečka Rachel Zegler, kterou jste mohli spatřit například ve Spielbergově West Side Story, nebo na sociálních sítích, když se řešilo, že nedostala pozvánku na Oscary.

Snowa ve filmu ztvární herec Tom Blyth, k režii se vrací Francis Lawrence (poslední tři díly Hunger Games) a scénář má na svědomí jistá Michael Lesslie, která dělala například na Macbethovi nebo Assassin’s Creed s Fassbenderem. Natáčení by mělo začít ještě letos, premiéra je totiž v plánu už na listopad příštího roku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace