Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočkáme se třetích Lovců pokladů?


ikona
Spooner
disneyJerry Bruckheimerlovci pokladůnicolas cage
Oživí přeci jen Disney svou úspěšnou dobrodružnou značku? 

Co si budeme povídat, dobrodružná série Lovci pokladů s Nicolasem Cagem měla do Indiana Jonese vždycky dost daleko a Jon Turteltaub režijní zázraky zrovna nepředváděl. Jenže i přesto utržily filmy v kinech stovky milionů a u diváků neurážejících žánrových jednohubek jsou poměrně oblíbené. O případné trojce se tak mluví už několik let, nikdy se však projekt od údajných plánů neposunul výrazně kupředu. A v posledním roce se zdálo, že jsou případní třetí Lovci pokladů definitivně mrtví. Studio totiž dalo přednost seriálovému sequelu s mladou generací a navrátivším Justinem Barthou v roli sidekicka Rileyho na Disney+ a sám Cage před pár měsíci prohlásil, že v další pokračování už de facto nevěří. Jenže teď je zase všechno trochu jinak.

Zdá se totiž, že na třetích Lovcích pokladů se přeci jen velmi aktivně pracuje. Prozradil to alespoň slavný producent Jerry Bruckheimer, jenž by chtěl po obřím úspěchu druhého Top Gunu možná vzkřísit další svou úspěšnou značku. Producent totiž dostal na Redditu od jednohoo z fanoušků otázku, zda by chtěl znovu pracovat s Nicolasem Cagem. A Bruckheimerova odpověď byla nejen ano, ale navíc doplnil, že se ona spolupráce pomalu blíží. A to právě v podobě třetích Lovců pokladů. 

Práce na sequelu tedy opravdu pokračují a aktuálně se piluje scénář. I když snímek ještě nedostal oficiálně zelenou, Bruckheimer (posilněný aktuálním úspěchem) nejspíš věří, že to tentokrát opravdu klapne a možná se již brzo dozvíme víc. A s návratem Nicolase Cage v roli dobrodruha a luštitele záhad Benjamina Franklina Gatese se evidentně počítá. Tak uvidíme, zda to tentokrát opravdu klapne. Co vy, dali byste si další díl dobrodružné oddechovky?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace