Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Benedict Cumberbatch se postaví anglické šlechtě


ikona
Mr. Hlad
benedict cumberbatchpaul greengrassthe hood
Drsný středověk podle režiséra Jasona Bournea 

Paul Greengrass se navždycky zapsal do filmových dějin tím, jakým způsobem pojal akční žánr ve svých bournovkách, ale i jeho dramata Krvavá neděle, Let 93 nebo Kapitán Phillips patří k filmům, které si člověk čas od času dá rád znovu. V poslední době se ale věnuje snímkům, které tolik pozornosti nepřitahují a jeho western s Tomem Hanksem Zprávy ze světa byl sice hezký, ale nijak zvlášť strhující. 

Teď se ale Greengrass rozhodl vyzkoušet něco úplně nového a podívat se do středověku. Jeho drama The Hood se má odehrávat v roce 1381 během stoleté války v Anglii, kde se šlechta pokoušela obnovit nevolnictví a chudině se to zrovna nelíbilo. Výsledkem bylo selské povstání, do jehož čela se postavil Wat Tyler. A vyrazil na Londýn. 

Vzhledem k tomu, jak moc se v kině nedařilo Poslednímu souboji, je docela překvapivé, že dostal zelenou další epický středověký film. Greengrassovo jméno má ale asi pořád zvuk. Do hlavní role navíc zlákal Benedicta Cumberbatche. Kdy ale výsledek uvidíme, to zatím nikdo neví. 

---

Vytáhni v hospodě: Vzhledem k názvu The Hood už se samozřejmě objevily teorie, že půjde o další verzi příběhu Robina Hooda. Ale zatím to jsou fakt jen teorie. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace