Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Filmové Gran Turismo chce ulovit Blomkampa


ikona
do_Od
autafilmGran TurismoNeill BlomkampPlayStationSonyzávody
Sony do toho šlape a další herní film chce vyždímat ze závodního simulátoru Gran Turismo. 

Sony před pár dny oznámilo nové herní projekty, a zatímco původně se zdálo, že trojice Horizon Zero Dawn, God of War a Gran Turismo dorazí kompletně v podobě seriálů (přičemž první dva zmínění už našli domovy na Netflixu a Amazonu), server Deadline nyní upřesnil, že v případě posledního zmíněného nás naopak čeká film. A co víc, studio by si přálo, aby si za kameru stoupnul Neill Blomkamp. Jo, ten Neill Blomkamp.

O ději se v tuto chvíli neví vůbec nic, což je dáno i tím, že samotné hry žádný souvislý děj nemají. Gran Turismo je v zásadě car simulátor, v němž jezdíte závody, abyste si vydělali peníze, za ty si koupili lepší auto, s nímž jezdíte těžší závody, za které máte víc peněz, za které pořizujete ještě lepší auta, a takhle furt dokola, dokud nemáte plnou garáž, nebo vás to nepřestane bavit. Už jen z tohohle principu tak filmové Gran Turismo nezní jako zrovna nejzajímavější herní projekt, na druhou stranu některé závodní filmy z posledních let dokázaly nadchnout (Ford vs. Ferrari, Rush), a vzhledem k tomu, že se na Gran Turismo dá namonovat opravdu všechno, klidně z toho může vylézt pecka. Ale...

...to furt nic nemění na tom, že Neill Blomkamp je buď zbožné přání studia, jež je navíc v přípravě projektu v hodně ranných fázích, nebo naopak dost troufalá volba, protože doteď dělal jen hardcore sci-fi. Což Gran Turismo fakt není. Těžko tedy říct, co přesně mají hlavouni ze Sony za lubem. Uncharted bylo každopádně celkem úspěšné, a tak můžeme čekat, že v nadcházejících letech to na velká plátna zkusí i plno dalších. Jedním z nich bude i adaptace Ghost of Tsushima, kterou pro změnu chystá Chad Stahelski.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace