Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live #185 o novém Top Gunu, Chipu a Daleovi a MarvelZone o mnohovesmíru


ikona
Spooner
chip a daledoctor strangeEverything Everywhere All At Oncemarvelzonematurižní ročníkmz livetop guntop gun 2zase nepoužitelní
Tom Cruise, animovaný návrat, pecka s Michelle Yeoh a komiksová nálož. 

Do kin vtrhnul Tom Cruise s napjatě očekávaným pokračováním Top Gunu, což znamená jediné – museli jsme se kvůli tomu sejít a náležitě Maverickův povedený návrat probrat. Nezůstalo však samozřejmě pouze u něho. V novém MZ Live totiž dojde také na Chipa a Dalea, opěvovaný kousek Everything Everywhere All At Once, nepodařený akčňák Black Site či netflixovky Maturitní ročník a Zase nepoužitelní. Bylo toho prostě zase moc a samozřejmě se nezapomnělo ani na vaše divácké dotazy.

Jako vždycky si nás můžete pustit na Youtube a audioverze najdete na SpotifyPodbeaniTunes, a Google Podcast a kdybyste nás chtěli ohodnotit na CSFD, tak stačí kliknout sem. Tím ale nekončíme. 

V kinech totiž samozřejmě řádí také Doctor Strange s mnohovesmírem šílenství a celkově je v MCU poměrně rušno. Vrchní geekové Imf a KarelR se tedy sešli u nové MarvelZone, aby to všechno náležitě probrali a přišli se svými teoriemi, otázkami i odpověďmi. A vám z toho nejspíš zase půjde hlava kolem. 

 

I tuto relaci najdete na YoutubeSpotifyPodbeaniTunes Google Podcast. A pokud vás náš obsah baví, budeme rádi, když nás podpoříte na Patreonu. Níže si můžete užít také naše starší video o prvním Top Gunu či naše další kousky z poslední doby:

 

 

 


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace