Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jason Momoa hvězdou nové akční komedie


ikona
do_Od
akční komedieJason MomoaRychle a zběsileShots! Shots! Shots!Universal
Jason Momoa jako nový Arnold Schwarzenegger? 

Jason Momoa se nemá špatně. Teda, troufnu si říct, že se nemá špatně. Nedávno dotočil druhého Aquamana, vedle toho si zahrál v Duně, v těchto dnech se prohání s Vinem Dieselem na place desátého Rychle a zběsile a k tomu nedávno začal randit s Eizou Gonzáles. Prostě pohodička. V budoucnu pak rozhodně z plátna jen tak nesleze, 42letý herec se totiž upsal nové akční komedii Shots! Shots! Shots! od studia Universal, která by měla atmosférou připomínat něco mezi Pravdivými lži a 96 hodinami. 

Tenhle zajímavý mix pak mají na svědomí scenáristé Matt Mider a Kevin Burrow, kteří nedávno napsali scénář k chystané huličské komedií Stoned Alone pro Ryana Reynoldse a jeho produkční společnost Maximum Effort. Film by měl být jako Sám doma, akorát s trávou. Výše zmíněná akční komedie s rodinnými prvky každopádně bude potřebovat ještě najít režiséra, jinak je ale podle všeho ready. Momoa v budoucnu taky poskytne hlas hlavní postavě v chystané adaptaci Minecraftu, již brzy jej uvidíme v akční fantasy Slumberland od Netflixu, a pak údajně existuje šance i na nějaké flashback scény ve druhé Duně. Zkrátka se ten chlapec nezastaví, což je asi fajn.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace