Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ctihodný občan bude řádit podruhé


ikona
do_Od
akční filmCtihodný občanGerard Butlerpokračovánísequelthriller
Gerard Butler si opět bude hrát na ctihodného občana s talentem pro pomstu. 

Neřešte logiku ani závěr prvního filmu, Hollywood už si to nějak pořeší, podstatné je, že loni v prosinci se thriller Ctihodný občan z roku 2008 s Gerardem Butlerem a Jamiem Foxxem v hlavních rolích vyšlphal na třetí místo nejsledovanějších filmů na Netflixu (za Red Notice a The Unforgivable), čímž všem připomněl, že se kdysi jednalo vlastně o docela úctyhodný film s takovým tím mainstreamovým šmrncem, který nadchne míň náročné diváky nečekanými zvraty a sympatickým hrdinou, který jde proti systému. A tak teď producenti dali hlavy dohromady a přišli s námětem na dvojku.

V té se tedy opět vrátí skotský drsňák, jenž v prvním snímku mstil svoji zavražděnou manželku a dceru. Konkrétní detaily o ději pokračování se zatím neví, scénář ale opět napíše Kurt Wimmer. Jestli se za kameru vrátí F. Gary Gray, který dělal jedničku, se rovněž neví, teoreticky by to ale dávalo smysl. Butlerovi se pak v poslední době celkem daří, jeho éra nevýrazných béček skončila díky filmům jako Greenland a Den of Thieves, které přece jen udělaly lidem celkem radost, obojí se tak pochopitelně dočká sequelů. Mimo to pak Butler účinkuje a taky produkuje svoji akční sérii Pád, která se brzy rozšíří o nové filmy, ale i seriál. V zásadě se tak nemá špatně, i když bychom mu asi všichni přáli o něco hvězdnější kariéru.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace