Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vs. Stanley Kubrick a reupload speciálu o Krvavém sportu


ikona
Mr. Hlad
2001 vesmírná odyseabarry lyndonbloodsportbolo yeungdr. strangeloveeyes wide shutfrank duxjean-claude van dammekrvavý sportmoviezone vs.mz live speciálstanley kubrickstezky slávy
Trocha umění, trocha násilí, prvotřídní kvalita.  

Je tu pátek a další dvě videa – a tentokrát je to docela široký rozptyl. Na jednu stranu vám nabídneme profil a analýzu filmografie dost možná největšího režiséra všech dob, vedle toho ale taky došlo na reupload klasického akčního béčka, které pomohlo nastartovat kariéru největšímu hollywoodskému kopálistovi všech dob. Takže když se vás někdo zeptá, co mají společného Stanley Kubrick a Krvavý sport, odkažte ho na tenhle článek.

Začneme Kubrickem, kterého Rimsy s Civalem probrali v téměř dvouhodinovém MovieZone vs. Projeli všechno od jeho fotografických začátků, prvních filmařských pokusů a postupně se pochopitelně dopracovali ke klasikám. Což je v případě Kubricka téměř celá jeho filmografie. 2001: Vesmírná odyseaBarry LyndonEyes Wide ShutStezky slávy… čeká vás toho dost. Jako vždycky můžete koukat na Youtube a audioverze najdete na SpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast

No a od velkého umělce půjdeme k mistrovi roznožek, který má na kontě sice taky několik klasik, ale je otázka, jestli by se Kubrickovi líbily. MovieZone Live Speciál Krvavý sport jsme natáčeli před několika lety, ale Youtube nám ho smazal. Naštěstí nezmizel v zapomnění, ale našli jsme ho na harddisku, upravili a posíláme ho znovu do světa. Opět hledejte na Youtube. Audio tentokrát kvůli pravidlům streamovacích služeb nemáme. Pokud byste nás chtěli ohodnotit na CSFD, můžete klikat sem, a kdybyste nám chtěli přispět finančně, tak na Patreonu. My budeme rádi. 

Taky si připomeňte MZ Live Speciál o Top Gunu, jehož sequel bude za pár dní v kinech. 

A taky si klikněte na Civala na pivu s Filipem Broukem, ať víte, co dělá produkční a jak je těžké natáčet v horách nebo během covidu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace