Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ryan Gosling bude hollywoodský lovec lidí


ikona
Mr. Hlad
david leitchryan goslingthe fall guy
Ryan Gosling loví lidi a zaskakuje za filmové superhvězdy 

Ryan Gosling na mě osobně nikdy nepůsobil jako herec, kterého bych si dovedl představit v akčním filmu, ale pravda je, že rolím, v nichž po něm někdo střílí nebo ho chce alespoň pořádně seřezat, už za sebou má hodně. Drive, Správní chlapi Shanea Blacka, Gangster Squad, konec konců i ten Blader Runner 2049. Brzy ho uvidíme v netflixovce The Gray Man, do níž narval streamovací gigant dvě stě milionů dolarů a údajně už se chystá sequel i prequel. Goslingovi to však nestačí. Měl by se totiž objevit v adaptaci seriálu The Fall Guy

Ten se vysílal v amerických televizích v první půlce osmdesátých let a hlavní roli si v něm tehdy zahrál Lee Majors. Ztvárnil tam kaskadéra, který když se nenechává mlátit před kamerou, tak si vydělává jako lovec odměn. Režírovat by měl David Leitch, tvůrce dvojky Deadpoola, prvního Johna Wicka, Hobbse a Shawa a Bullet Train s Bradem Pittem. Ten už se kolem projektu motá chvilku, ale donedávna se o něm mluvilo jako o „nepojmenovaném filmu o kaskadérech“. V každém případě kombinace Leitch a Gosling je docela lákavá. Točit by se mělo v Sydney. 

---

Vytáhni v hospodě: Remake The Fall Guy se v Hollywoodu chystá už docela dlouho. V roce 2013 se kolem něj motali Dwayne Johnson a McG. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace