Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rychle a zběsile ulovilo seriálového Jacka Reachera


ikona
Mr. Hlad
alan ritchsonfast xjack reacherjustin linlouis leterrierrychle a zběsilevin diesel
Jack Reacher vs. Dominic Toretto? 

Vin Diesel asi doufal, že o desátém díle Rychle a zběsile se bude psát trochu jinak a s trochu větším nadšením. Ale po nepovedené devítce není divu, že to nadšení opadlo a po odchodu Justina Lina (prý i kvůli pracovní morálce hlavní herecké hvězdy) není divu, že se nějak moc nedaří vyvolat u diváků nadšení z návratu autíčkářské série. Ovšem co není, může být. Jen to bude asi chvilku trvat. 

Už jsme se asi všichni smířili s tím, že Dwayne Johnson nedorazí,  Jason Statham snad jo (minimálně nám to slíbila potitulková scéna devítky) a Louis Leterrier je důstojná náhrada za Justina Lina. Nově tu pak máme jako záporáka Jasona Momou, dorazí sympatická Daniela Melchior ze Sebevražedného oddílu, přijde i Brie Larson a teď se povedlo zlákat další zajímavé jméno. Ne hvězdné, ale zajímavé. 

V desátém Rychle a zběsile se totiž objeví Alan Ritchson, který nás před pár měsíci velmi příjemně překvapil a hodně pobavil v seriálu Reacher. Ten chlap má dostatečné herecké schopnosti, aby v téhle akční sérii obstál, především však vypadá jako někdo, koho chceme vidět v dobře vymyšlené a natočení bitce a charisma se mu taky upřít nedá. Rozhodně by si zasloužil, aby mu Fast X trochu nakoplo kariéru a jeho přítomnost nám dává naději, že i když to celé bude stejně blbé jako devítka, mohli bychom se dočkat alespoň jedné povedené bitky. Ritchson na to má. 

---

Vytáhni v hospodě: Na place Fast X budou dva Aquamani. Pochopitelně Jason Momoa, ale i Ritchson, který si ho zahrál v seriálovém Smallville. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace