Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Spider-Man a Looney Tunes


ikona
Mr. Hlad
bratřidakota johnsonjohn cenakevin hartlooney tunesmadame webbmašínispider-man
Dvojice spider-maních příběhů, animovaní hrdinové ve světě lidí a odvážná vloupačka deset kilometrů nad zemí.  

Rubrika Na obzoru se bude objevovat vždy prvního a patnáctého v měsíci. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V hororové komedii Slayers budou hvězdy internetu bojovat o život proti krvežíznivému upírovi. Renny Harlin a Aaron Eckhart budou v thrilleru The Bricklayer pátrat po člověku, který vydírá CIA. 

V nejnovějším spin-offu ze světa Spider-Mana se představí Madame Web, mocná telepatka s tváří Dakoty Johnson. V akční podívané Absolute Dominion se na turnaji bojových umění bude rozhodovat o tom, jaká víra bude vládnout světu. 

V akčním thrilleru Lift bude Kevin Hart zkoušet ukrást sto milionů ve zlatě z letícího letadla. V komiksovce Spider-Man: Beyond the Spider-Verse se uzavře trilogie animovaných Spider-Manů. 

V thrilleru Landscape with Invisible Hand se dvojice hrdinů rozhodne postavit mimozemšťanům, kteří ovládají světovou ekonomiku. V thrilleru Women Talking bude Sarah Polley odhalovat sexuální obtěžování v náboženské sektě. 

Coyote vs. ACME se podíváme do skladiště, kde se vyrábějí vynálezy pro animované hrdiny Looney Tunes. Drama Bratři bude vyprávět o krvavém útěku bratří Mašinů z komunistického Československa. 

Tak na co se těšíte? 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace