Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Legendární Přichází Satan! se dočká prequelu


ikona
Mr. Hlad
conjuringomenpřichází satan
Hollywood se vrací k jednomu z nejlepších hororů všech dob 

Hollywood se rád vrací ke starým a slavným značkám. Někdy natočí sequel po letech, jindy remake a občas to zkusí třeba s prequelem. A obvykle tyhle návraty k legendám nedopadají dobře, protože často jde spíš o snahu podojit brand než natočit dobrý film. Teď je na řadě legendární sedmdesátkový horor Přichází Satan! alias Omen.

Původní snímek Richarda Donnera, ve kterém se Gregory Peck ujme chlapce, kolem něhož se začnou dít hodně nepříjemné věci, se dočkal několika vcelku obstojných pokračování a jednoho ne úplně důstojného remaku. Od něj však uběhlo už šestnáct let, a tak je na čase zkusit to znovu. 

Už název The First Omen ovšem naznačuje, že tentokrát půjde o prequel. Co by se v něm mohlo dít, netušíme. Klidně se můžeme podívat do úplně jiné historické éry, kdy to Damien zkoušel na lidstvo s menším úspěchem, nebo půjde o snahu zabránit jeho samotnému zrození. Režírovat bude v každém případě televizačka Arkasha Stevenson, což v nás moc důvěry nevyvolává. Momentálně upravuje scénář, údajně ten, který v roce 2020 napsali Chad a Carey W. Hayesovi, tvůrci V zajetí démonů. No uvidíme, co z toho vyleze. A jaký to bude mít vliv na plánovaný remake o který se měl postarat režisér povedeného netvlixovského Ďábla Antonio Campos. 

---

Vytáhni v hospodě: Remake Přichází Satan! z roku 2006 pojmenovaný Satan přichází se natáčel v Praze. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace