Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live Speciál o Dědictví a Cival na pivu s vedoucím produkce Vyšehradu a Okresního přeboru


ikona
Mr. Hlad
bolek polívkadědictvífilip broukmz live speciálna pivu s civalemokresní přeboršarlatánvěra chytilovávyšehrad
Jak vznikala kultovní česká komedie a kdo pomáhá na svět nejlepším českým filmům?  

Pátek by byl bez MovieZone videí poloviční a určitě bychom vám zkazili víkend, kdybychom nic nevydali. Nebo něco takového si alespoň namlouváme. No v každém případě tu pro vás máme opět dvojitou nálož videí, se kterými vám snad nějaké ty dvě hodinky zpříjemníme. 

Jako první tu je MovieZone Live Speciál o domácí klasice Dědictví aneb kurvahošigutntág. Legendární komedie narvaná ještě legendárnějšími hláškami o tom, že dědit miliony, chlastat u toho první ligu a kupovat si kolotoč nemusí být nakonec až taková sranda. Film Věry Chytilové před třiceti lety při premiéře kritici ztrhali, čas ho ale docenil a pokud si Dědictví pamatujete jen jako obhroublou komedii, zkusíme vám vysvětlit, proč je tahle pecka něčím mnohem víc. Jako vždycky nás najdete na Youtube a audio pak na SpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast. A pokud byste chtěli MovieZone Live Speciál ohodnotit na CSFD, tak klikejte sem. A přijďte na Dědictví v pondělí 16. května do Aera!

Tím ovšem nekončíme, protože Cival si pozval na pivo Filipa Brouka, našeho čtenáře, velkého kamaráda, ale především člověka, který má prsty v těch nejlepších, nejzajímavějších a teď můžeme říct i nejúspěšnějších domácích filmech. Filip je produkční a pochopitelně vám vysvětlí, co produkční dělá a že dělá něco úplně jiného než producent, vedoucí produkce nebo vedoucí natáčení. A navíc se rozpovídá o tom, jaké to bylo na place VyšehraduPosledního závodu nebo Okresního přeboru a zjistíte, jestli je těžší natáčet Šarlatána, nebo Nenasytnou Tiffany. Říkali jsme, že je dobrej… 

Na pivu s Civalem najdete taktéž na Youtube a audio na SpotifyPodbeaniTunes a Google Podcasts. A také ho můžete ohodnotit na CSFD. A pokud vás baví, co děláme a chcete nás podpořit, budeme rádi, když tak uděláte na Patreonu

Pokud vám uteklo naše poslední MovieZone Live, tak ho můžete dohnat. 

A pokud už se nemůžete dočkat Top Gun: Maverick, připomeňte si náš starší MovieZone Live Speciál o legendární jedničce. 

A rovnou si vpalte i speciál o režijním debutu Christophera McQuarrieho Únosci. McQuarrie dvojku Top Gunu napsal, s Cruisem natočil poslední dva díly Mission: Impossible a další dva momentálně kutí. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (4)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace