Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve na Klub rváčů do Brna


ikona
Mr. Hlad
brad pittdavid fincherdědictvíedward nortonfight clubklub rváčůpopkulturní milníkysmrtonosná zbraň
Nejlepší film Davida Finchera na velkém plátně ve Scale 

Tak dlouho jste nás prosili, abychom Popkulturní milníky podle MovieZone přivezli i někam mimo Prahu, až jsme se nechali ukecat. A podle toho, kolik vás v Brně přišlo na Gaunery, jste asi byli spokojení, takže v tom budeme pokračovat. Jen teda doufáme, že vás i tentokrát přijde dost na to, aby bylo ve Scale plno. A mohlo by být, protože do Brna přivezeme Klub rváčů. Dost možná nejlepší film Davida Finchera, v němž excelují Brad Pitt, Edward Norton a Helena Bonham Carter. A ve kterém zjistíte, že není nad to dát čas od času  někomu přes držku. A nebo pár ran schytat. 

Klub Rváčů jsme svého času v Praze třikrát vyprodali, takže doufáme, že i v Brně se najde dost lidí, kteří mají vkus a na tuhle klasiku dorazí. Opět promítáme v Univerzitním kině Scala a na Klub rváčů se můžete těšit už v úterý 24. května ve 20:30 a lístky kupujte tady

Na své si ale přijdou i filmoví fandové v Praze, v kině Aero promítáme v pondělí 16. května ve 20:30 Dědictví aneb Kurvahošigutntág a v pondělí 23. května ve 20:30 Smrtonosnou zbraň. Lístky můžete kupovat tady a tady. Těšíme se na vás. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace