Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hříšný tanec se vrátí už za dva roky


ikona
Mr. Hlad
babydirty dancinghříšný tanecjennifer grayjonathan levinepatrick swayze
Pokračování filmové klasiky zlákalo i Jennifer Gray 

Hříšný tanec je obrovský fenomén. Osobně jsme si to vyzkoušeli v Aeru, kde ho promítáme každý rok na Valentýna minimálně jednou. A vždycky je to úspěch. Navíc tam platí úměra, že čím později film začíná, tím víc se tleská a očekáváme, že do dvou let dojde na pokusy o zvedačku a první zlomeniny. 

Legendární romanťárna se klasické dvojky nikdy nedočkala, ale pokusy tu byly. Hříšný tanec 2 se sice jako sequel tváří, odehrává se však před jedničkou a jsou tam úplně jiné postavy. A cameo Patricka Swayzeho, takže tohle nebereme. A nebereme ani televizní remake z roku 2017 s Abigail Breslin, protože má na IMDB hodnocení 3.1/10 a nejspíš by na něj rádi zapomněli i jeho tvůrci. 

O regulérním sequelu se ale už pár let mluví a teď to vypadá, že se hýbe dopředu, protože má režiséra. A docela šikovného. Natočit by ho měl Jonathan Levine, jenž má na kontě hodně povedenou komedii 50/50 se Sethen Rogenem a Josephen Gordon-Levittem a naposledy režíroval fajn romantiku Srážka s láskou. Spolu s Levinem bylo navíc oznámeno, že sequel bychom měli vidět v roce 2024 a že se v něm stoprocentně objeví Jennifer Gray alias Baby. 

Dějově by mělo jít víceméně o to samé, jen se přesuneme do devadesátých let, kdy světem začínal hýbat hiphop a celé se to opět bude odehrávat během prázdnin a ve stejném letním rezortu jako původní film. Levine dodal, že se pokouší mít na place co nejvíc lidí, kteří pracovali na jedničce, ale od té uběhlo už pětatřicet let, takže je otázka, kolik z nich mu může reálně kývnout. Zatím to ovšem vypadá, že je na správné cestě jak natočit film, který minimálně neurazí fanoušky originálu. Práce na natáčení by měly začít ještě letos. 

---

Vytáhni v hospodě: Hříšný tanec byl první film, který si na VHS pořídilo víc než milion lidí. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace