Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na klasiku Smrtonosná zbraň


ikona
Mr. Hlad
aerodanny gloverencyklopedie akčního filmumel gibsonmoviezonepopkulturní milníkyshane blacksmrtonosná zbraň
Nejslavnější filmová policejní dvojka míří o Aera 

Mel Gibson a Dany Glover, respektive Martin Riggs a Rogert Murtaugh, jsou dost možná nejslavnější filmová dvojice vůbec. Jejich Smrtonosná zbraň pomohla nakopnout subžánru buddy movie, z do té doby nepříliš známých herců udělala hvězdy a dočkala se čtyř dílů. Gibson, Glover, scenárista Shane Black a režisérská legenda Richard Donner zkrátka se Smrtonosnou zbraní přepsali hollywoodské dějiny. My už jsme si v Aeru pouštěli druhý díl, ale tak nějak jsme už od závěrečných titulků měli pocit, že k téhle sérii se musíme vrátit. A teď na ten návrat došlo. 

Legendární akční komedii, v níž dvojice nesourodých poldů pátrá po bývalých vojácích, kteří z Asie vozí do Los Angeles drogy, hodně u toho hláškují, střílí a ukazují, co je dokonalá herecká chemie, dorazí do kina Aero. Smrtonosnou zbraň si tam pustíme v rámci cyklu Encyklopedie akčního filmu už v pondělí 23. května ve 20:30 a lístky můžete kupovat tady

Ještě před tím si ale můžete v rámci Popkulturních milníků podle MovieZone zajít na domácí komediální legendu Dědictví aneb Kurvahošigutntág, kterou promítáme v pondělí 16. května ve 20:30, lístky seženete tady. A na konci měsíce zase pojedeme do Brna a v kině Scala se 24. května ve 20:30 můžete těšit na Klub rváčů. Lístky kupujte tady. V Praze jsme tuhle klasiku Davida Finchera vyprodali třikrát, tak snad se Brno nenechá zahanbit. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace