Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #664 o Top Gun: Maverick a Ewocích


ikona
Mr. Hlad
doctor strangemaverickryan goslingryan reynoldssam raimitom cruisetop gunvíkendový výplach
Jak jezdí Tom Cruise na premiéry? Jakou má Ryan Reynolds rodinu? A jak zní song k Top Gunu od Lady Gaga?  

Nabušený výplach

Příchod týdne
Tom Cruise umí udělat první dojem. A na premiéře Top Gun: Maverick to potvrdil. Ne že by přiletěl v letadle, to by asi půlka lidí ohluchla a ještě by se blbě parkovalo, ale vrtulník taky není špatný

Sequel týdne
Dvojka Mary Poppins, ve které si zahrála Emily Blunt, měla být před pár lety obří hit, ale úplně to nevyšlo a my asi víme proč. Chyběly tam automatické zbraně, vybuchující hlavy a nadupaný soundtrack z Kill Billa.

 

Song týdne
Tom Cruise už za pár dní vletí do kin s Top Gun: Maverick a Paramount doufá, že to bude nářez a hlavně úspěšný film. A hodlá si to pojistit i tím, že z rádií bude příštích pár měsíců pět Lady Gaga se songem Hold My Hand. 

Les týdne
Měsíc Endor v Návratu Jediho bylo místo, odkud rebelové pomohli zničit druhou Hvězdu smrti a kde George Lucas představil světu Ewoky. Natáčelo se v Kalifornii a jak to tam vypadalo a co se s lesem po natáčení stalo, zjistíte tady. Ewokové tam mimochodem fakt nejsou

Problém týdne
Jen velmi nerad dávám do výplachu starší materiály, protože těch nových je obvykle dost. Ale čas od času není od věci udělat výjimku. V kinech teď můžete vidět teaser na dvojku Avatara, takže stojí za to připomenout problém, který před lety pořádně zkomplikoval život Ryanu Goslingovi. 

Rodina týdne
Ryan Reynolds ví, jak dělat reklamy na vlastní firmy. Teď jeho společnost Mint Mobile nabízí nový a velmi výhodný rodinný tarif a s jeho propagací mu pomohla Goslingovi jeho švagrová Robyn Lively. Ale asi si měl přizvat někoho jiného. 

Rozhlasová hra týdne
V roce 1981 prodal George Lucas za jeden dolar práva na rozhlasovou verzi Hvězdných válek. Výsledkem bylo šestihodinové audio dobrodružství, které se prodávalo na kazetách. Vycházelo ovšem ze starších scénářů, ne z toho, podle kterého se točilo a je tu pár celkem zásadních změn. Posuďte sami

Premiéra týdne
Dvojka Doctora Strange je velká událost. Bez ohledu na to, jak moc se film povedl. A velká událost si zaslouží velkou premiéru, na kterou dorazili Sam Raimi, Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen a spousta dalších hvězd. 

Superhrdina týdne
Zac Efron posílá do kin adaptaci hororu Stephena Kinga Žhářka. A během její propagace dostal otázku, jak by se tvářil na nabídku, aby se stal marvelovským superhrdinou. Odpoví vám sám. 

Duel týdne
Minule jsme se ptali, kdy jste naposledy byli v kině, které bylo plné. Dost narváno bylo na posledním Spider-Manovi, Bohemian Rhapsody a nečekaně třeba i na Gentlemanech Guye Ritchieho. Víc zjistíte tady

Dnes se vzhledem k premiéře dvojky Doctora Strange logicky zeptáme, jaký film Sama Raimiho máte nejraději. Názvy pište do předmětu, do textu důvody. Vždyť to znáte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace