Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

John Woo hlásí návrat ke své klasice


ikona
do_Od
HollywoodJohn WooKillerPeacockremake
Kultovní akční režisér chystá remake jedné ze svých největších klasik. 

John Woo patří mezi ty filmaře, kteří za sebou mají už všechny možné vrcholy i pády, já osobně pak u většiny z nich nebyl, protože výjimaje divočiny Tváří v tvář mě styl téhle čínské režijní legendy ničím nezaujal, to ale neznamená, že jeho prvotiny nejsou podle všeho prvotřídní kousky. Teď se každopádně Woo po několika letech vrací do Hollywoodu, a po akčním thrilleru Silent Night s Joelem Kinnamanem chystá konečně taky remake své nejzásadnější, nebo minimálně jedné z nejzásadnějších pecek.

Řeč je o filmu Killer aka Zabiják, na jehož základech později Woo postavil svoji kariéru. Pro ty, co neviděli, v originálu si hl. roli zahrál Yun-Fat Chow a děj se točil kolem hongkongského nájemného vraha, jenž při zásahu omylem oslepí nevinnou ženu, které se rozhodne sehnat pomoc, zatímco se snaží dokončit svoji poslední misi. O remaku se v Hollywoodu mluvilo už řadu let, poslední verzi měl dokonce dělat sám Woo a hl. roli si v ní měla zahrát Lupita Nyong´o. Z té nakonec sešlo, remake jako takový ale žije dál.

Projekt zůstal u studia Universal, to ponechalo režijní otěže právě tvůrci originálu, místo celovečeráku do kin ale nakonec Woo natočí remake exkluzivně pro streamovací službu Peacock. Ano, tím zároveň padá šance na jakékoli naše nadšení z podobného projektu, a je úplně jedno, koho nakonec tvůrci obsadí do hlavní role. O obsazení ani modernizaci děje se zatím nic neví, projekt v podstatě vzniká, aby posílil slaboučký streamovací obsah Peacocku, a v to nejlepší, co můžeme doufat, je béčko, které režisérův odkaz co nejmíň pošlape.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace