Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #663 o Strážcích Galaxie a Star Treku


ikona
Mr. Hlad
el muertoguardians of the galaxyquentin tarantinostar trekterry crewsthe batmanvíkendový výplach
Přiletí Strážci Galaxie na Floridu? Byl Adam West lepší Batman než Robert Pattinson? A jak mohl vypadat Star Trek Quentina Tarantina?  

Prvomájový výplach

Predátor týdne
Predátor se brzy vrátí s novým filmem Prey, ale chystá se i na restart v komiksové podobě. Po tom, co Disney koupil Foxe, se totiž vesmírný lovec taky stěhoval a teď je součástí Marvelu. Zatím to nevypadá, že by změřil síly s Wolverinem nebo chtěl vyrvat páteř Thorovi, ale co není, může brzy být. V červnu vychází první marvelovský Predátor, ve kterém mladá žena, která kdysi viděla, jak jí lovec vykosil rodinu, pátrá po onom zabijákovi, aby se pomstila. Nebo při pokusu pomstít se zemřela. 

Star Trek týdne
Po premiéře třetího Star Treku, kdy tržby nebyly úplně přesvědčivé, začal Hollywood přemýšlet, co s touhle sérií provede dál. Jednou z možností byl i film od Quentina Tarantina, což zní šíleně, zajímavě, ale od začátku bylo celkem jasné, že i dost nepravděpodobně. Mohl ale být docela zajímavý. 

Batman týdne
Když se v Česku hlasuje o nejlepším Batmanovi, často se zapomene na Adama Westa. Čistě proto, že jeho seriál u nás nikdy moc nezapustil kořeny. Přitom by ale obstál i v jednadvacátém století. A možná líp než Robert Pattinson. 

Světelné meče týdne
Pokud nejste barvoslepí, asi jste si všimli, že světelné meče nají ve Hvězdných válkách odlišné barvy. Ale – pokud nepočítáme Samuela L. Jacksona – není to tak, že by si každý herec vybral oblíbenou barvu. Je to trošku složitější

Studijní materiál týdne
Sony oznámilo další spider-manovský spin-off, jehož hrdinou bude zápasník El Muerto. Takže je na čase začít poctivě načítat jeho bohatou historii, vztahy s ostatními hrdiny, záporáky a antihrdiny MCU a spider-manovského univerza a ponořit se do jeho bohaté historie. Zabere vám to přinejmenším dvacet minut!

Jabba the Hutt týdne
Jabba the Hutt hrdinům Hvězdných válek pořádně zatopil, ale filmařům vlastně taky. V Epizodě IV se o něm zprvu jen mluvilo, protože George Lucas si ho pošetřil až do rozšířené verze a měnilo se i to, jak bude vypadat. A ne jednou. 

Hrdina týdne
Tenhle měsíc se na Floridě v Disney Worldu otevře atrakce lákající na Strážce Galaxie. A dorazí i noví hrdinové. Jednoho z nich si zahraje i Terry Crews, půjde o vysoce postaveného důstojníka Nova Corps jménem Tal Marik, který musí Strážce naverbovat, aby zase zachránili vesmíru. Jde o úplně novou postavu, která se ani neobjevila v komiksech, ale pochopitelně už se řeší, že by se Crew mohl podívat i do dalšího filmu. Uvidíme

Jízda týdne
No a když už jsme u toho Disney Worldu a Strážců Galaxie, asi není od věci podívat se na půlminutový teaser, který naznačuje, jak že by tahle atrakce měla vypadat. 

Kolo týdne
Od premiéry E.T. - mimozemšťan uběhne letos čtyřicet let a tahle ikonická filmová klasika nestárne. Pokud patříte mezi její fanoušky (a to byste měli) a nechcete domů žádné figurky a podobné věci, možná byste mohli zkusit šlápnout do pedálů

Duel týdne
Posledně jsme chtěli vědět, který film od Michaela Manna máte nejraději. Celkem s přehledem vyhrál Poslední Mohykán, za nám skončil thriller Collateral a pak Nelítostný souboj. 

Tentokrát by nás zajímalo, kdy a na čem jste byli naposledy v kině, které by bylo úplně plné. A zkuste eventuálně vynechat Vyšehrad. Názvy filmů piště do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace