Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Draci, zkorumpovaná policie a vraždící panenky


ikona
Mr. Hlad
amsterodamdamseljames wanm3ganmurder mysteryna obzorureagan
Millie Bobby Brown proti drakovi, David O. Russell a zkorumpovaná policie a další díl úspěšné hororové série.  

Rubrika Na obzoru se bude objevovat vždy prvního a patnáctého v měsíci. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V muzikálu Tomorrow Morning zjistíte, jak se na milostný vztah koukají oba jeho účastníci. A že si ne vždycky myslí to samé. V akčním Banshee bude nájemná vražedkyně bojovat se žoldákem, který jí zavraždil otce. 

Amsterdam bude trojice svědků vraždy bojovat se zkorumpovanou policií. Dorazí Christian Bale, Margot Robbie, Robert De Niro nebo Anya Taylor-Joy. V animované pohádce My Father's Dragon bude mladý hrdina hledat ztraceného draka a odhalovat dávné tajemství. 

V pokračování krimi komedie Murder Mystery 2 budou Adam Sandler a Jennifer Aniston opět pátrat po vrahovi a tentokrát se podívají do Karibiku. V dobrodružné podívané Damsel zjistí princezna Millie Bobby Brown, že ji místo svatby čeká souboj s drakem. 

Dreamin' Wild představí dvojici bratrů, kteří v sedmdesátých letech natočili hit, který však svět objevil až o čtyřicet let později. V biografii Reagan si amerického prezidenta zahraje Dennis Quaid. 

Paranormal Activity 8 se čtveřice budoucích spolužáků pokusí vypátrat, co děsivého se stalo v domě, do kterého se nastěhovali. V hororu M3GAN se na vás těší robotická panenka. Produkuje James Wan. 

Tak na co se těšíte?  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace