Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Druhý Batman oficiálně potvrzen


ikona
do_Od
CinemaConGothamMatt ReevesRobert PattinsonThe Batmantrilogie
Matt Reeves a Robert Pattinson míří zpátky do Gothamu. 

Špatná zpráva pro všechny, co čekali oznámení o návratu Zacka Snydera, odklepnutí Ligy spravedlnosti 2 a záchranu SnyderVerse, dobrá zpráva pro zbytek světa - na filmové akcičce CinemaCon totiž od Warnerů nepadlo o výše zmíněném ani slovo, zato jsme se však dočkali oficiálního potvrzení, že se letošní reboot Batmana dočká dvojky. A píšu oficiálního potvrzení, protože jinak s touhle variantou víceméně každý počítal od chvíle, kdy film zaznamenal studiu nejlepší otevírací víkend od... no, co to vlastně bylo za film už si nejspíš nepamatují ani sami Warneři, jak to bylo dávno. Jinými slovy to byl hit, a to jak v kinech, tak později i na streamovací službě HBO Max, čili tohle oznámení bylo opravdu jen formalitou.

Co se detailů týče, moc toho v této chvíli nemáme. Matt Reeves i Robert Pattinson se pochopitelně vrátí, počítat lze i s vedlejšími postavami Alfreda nebo Gordona. Asi by pak dával smysl i návrat Catwoman s uhrančivými kukadly Zoë Kravitz, jestli ale v pokračování dorazí Joker v podání Barryho Keoghana, na kterého tvůrci lákali na konci filmu, toť zatím otázka. Otazníky pak budou viset nějakou dobu i nad dalšími záporáky, včetně Tučňáka nebo Riddlera. Prvního zmiňovaného se ovšem dočkáme v seriálovém spin-offu na HBO Max, Colina Farrella tak v roli ještě minimálně jednou uvidíme. A když už je řeč o těch seriálech, další spin-off z téhož batmanovského světa by nás měl zavést do arkhamského asyla, kdo nebo co v něm bude ale momentálně nikdo netuší.

V zásadě se tak Reeves může vydat mnoha směry, nicméně režisér Války o planetu opic už v minulosti naznačoval, že celý projekt koncipuje jako trilogii, nějaký plán už tak zřejmě existuje, a my si jen budeme muset počkat, až nám ho chválený tvůrce odhalí. Snad nebudeme muset na premiéru dvojky čekat příliš dlouho, už teď je ale jasné, že se bude jednat o vysoce očekávaný projekt, a ty srovnávačky s Temným rytířem budou příště nejspíš ještě intenzivnější. Každopádně dejte v diskuzi vědět, jestli se těšíte.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace