Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Krotitelé duchů se vrátí


ikona
Spooner
Jason Reitmankrotitelé duchů
V Sony se duchů nebojí. Vrátí se i představená mladá generace? 

Už se zdálo, že značka Krotitelé duchů bude po otřesné ženské verzi na nějaký čas vyřízená, série se však naštěstí vrátila prakticky do „domácích“ rukou, kdy režijní pochodeň převzal po Ivanu Reitmanovi jeho syn Jason. A ono se vlastně docela zadařilo. Krotitelé duchů: Odkaz sice představili mladou generaci hrdinů, v hodně velké míře ale spoléhala na nostalgii a fan servis. To se jim vyplatilo a diváci hlásili vesměs spokojenost. Z kin si sice snímek odnesl pouze necelých 200 mega, i díky nižšímu rozpočtu se ale jednalo o mírný úspěch. A tak se ho v Sony rozhodli zopakovat.

Studio na CinemaConu oznámilo, že Krotitelé duchů se dočkají v pořadí už pátého dílu. Přípravy jsou pak sice v hodně rané fázi, dá se však očekávat návaznost na loňský Odkaz. Můžeme tak s největší pravděpodobností očekávat návrat dospívajících hrdinů a dost možná i někoho ze staré gardy. Zatím ovšem není jasné, zda se k režii vrátí Jason Reitman, nebo se značky ujme jiný tvůrce. Zkrátka se toho zatím moc neví. Jen to, že Krotitelé duchů zkrátka ještě neřekli poslední slovo. Tak snad si příště alespoň udrží aktuální formu a posunou se tentokrát příběhově trochu nečekaným směrem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace