Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sony chystá spider-manovský spin-off s mexickým wrestlerem


ikona
Mr. Hlad
big bunnyel muertosonyspider-man
Možná by to chtělo s těmi spin-offy zvolnit  

U Sony vědí, že Spider-Man je pro ně slepice snášející zlatá vejce. Trojka s Tomem Hollandem zbořila kina po celém světě, hit byl i z Venoma a dařilo se i jeho pokračování a vzhledem k nízkým nákladům se snad vyplatí i ten Morbius. Momentálně se kutí příběh neporazitelného lovce Kraven the Hunter, který by vzhledem k obsazení a režisérovi mohl být snad i dobrý, a začíná se pracovat na Madame Webb s Dakotou Johnson. K tomu ještě pokračování animáku Into the Spider-Verse a spousta plánů na další sólovky Spideyho protivníků, přátel nebo pošťáků… no je toho dost. Ale klidně toho může být víc.

U Sony teď odklepli další spin-off a já upřímně kroutím hlavou. Nejen proto, že o téhle postavě jsem nikdy neslyšel, ale hlavně kvůli tomu, že nový projekt ze spider-manovského univerza vypadá opravdu hodně divně. Jeho hrdinou totiž bude mexický wrestler El Muerto. Ten vyrůstal v rodině, kde se superwrestlerské schopnosti dědily z generace na generaci, ale každý nováček musel prokázat, že na to má a porazit strašlivého zápasníka jménem el Dorado. El Muerto bohužel napoprvé zdrhnul a jeho otec to zaplatil životem. Po deseti letech by mělo přijít druhé kolo, ovšem el Muerto, pořádně natrénovaný, hodlá před tím vyzvat Spider-Mana na charitativní zápas, kde ho téměř porazí a odmaskuje před celým světem. Spidey ho ovšem přiotráví, pošle do nemocnice a pak mu pomůže porazit el Dorada a… hele klidně si to celé přečtěte ještě jednou a můžete stejně jako já přemýšlet, koho napadlo natočit podle tohohle námětu film.

Ale beze srandy, ono to dává smysl. El Muerto patří k těm novějším hrdinům a my zatím vídáme hlavně ty klasické. Navíc Sony by s jeho účastí mohlo ke Spider-Manovi dostat novou demografickou skupinu mladých latinoameričanů, ale… ty vole furt je to wrestler vs. Spider-Man. Jméno režiséra studio zatím neoznámilo, ovšem hlavní role by se měl ujmout Benito Antonio Martínez Ocasio alias rapper Bad Bunny, který bude letos na plátně debutovat v akčňáku Davida Leitche Bullet Train. No celkově to zatím působí velice nedůvěryhodně.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace