Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá s třetí Wonder Woman?


ikona
Spooner
dcgal gadotPatty Jenkinswarner bros.wonder woman
Gal Gadot upřesnila, jak to vypadá s budoucností komiksové Amazonky? 

První Wonder Woman se stala před lety obřím hitem, v němž DC představilo silnou komiksovou hrdinku, která přilákala do kin i nespočet divaček. Jenže s druhým dílem už to bylo poněkud složitější. Wonder Woman 1984 nejen, že v kinech doplatila na probíhající koronavirovou situaci a musela spoléhat hlavně na HBO Max, ale hlavně se opravdu moc nepovedla a řada diváků se jí dokonce nebála vysmát. Bizarní návrat postavy Chrise Pinea si ostatně neříkal o nic jiného. Třetí díl byl pak sice Warnery záhy oznámen i s režisérkou Patty Jenkins na palubě, od té doby je však kolem projektu prakticky úplné ticho. A to i přesto, že se původně říkalo, že je trojka pro studio prioritou, s níž bude chtít pohnout co nejdříve. Doplatila snad Wonder Woman na velkou kritiku a čeká ji řada změn v čele s výměnou režisérky? Bohužel to na podobné dobré zprávy příliš nevypadá.

Gal Gadot totiž v rozhovoru pro časopis Forbes prozradila, že na scénáři se pořád aktivně pracuje a třetí Wonder Woman se s jistotou dočkáme. Jen celý proces trvá evidentně o něco déle, než se původně čekalo a natáčení je pořád nejspíš daleko. Herečka je ovšem s tvůrci stále v kontaktu a na návrat do slavného kostýmu se samozřejmě těší. A je v úzkém kontaktu i s Patty Jenkins. Ano, na režijní židličce se i přes minulý nezdar stále nic nemění a přesto, že režisérka před časem přišla o své další dva obří projekty, velkolepou Kleopatru a podle všeho i o Star Wars: Rogue Squadron, u hrdinné Amazonky Warneři svůj názor nezměnili a pořád jí důvěřují. O ději se pak ví pouze to, že bychom se měli přesunout do současnosti a nejspíš dojde i na následky ve světě po pandemii koronaviru. A Chris Pine už se tentokrát snad podivně oživit nenechá. Tady to zkrátka ani po slabé dvojce na nějaké změny nevypadá. Na druhou stranu, Warneři aspoň tentokrát nikam zbytečně nespěchají a projekt pro ně nejspíš není tak velkou prioritou, jak se zpočátku říkalo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace