Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #662 o Wonder Woman a Spideym


ikona
Mr. Hlad
david leitchguardians of the galaxyspider-manthe quarryvíkendový výplachwonder woman
Kde má Wonder Woman schovaný kostým? Které záporáky naznačil konec posledního Spideyho? A kde v Hollywoodu umí nejlepší akci?  

Snad už konečně jarní výplach

Nevyužitá šance týdne
Karen Gillan má po Avengers a Jumanji celkem slušnou šanci vyšplhat se mezi hvězdy, ale pro spoustu fandů bude vždycky hlavně parťačkou Doctora Who. Jenže to vypadá, že na to občas zapomene

Hra týdne
Série Kingdom Hearts je hodně populární a čtvrtý díl slibuje velké věci. Velkolepý svět, vylepšenou grafiku, ale samozřejmě i to nejpodstatnější – návrat hrdinů z Disneyovek. V novém traileru se sice jen mihnou, ale je dobré vědět, že s nimi mohou hráči počítat i dál. 

Záporáci týdne
Ne že by těch zloduchů ve Spider-Man: Bez domova bylo málo, ale mohlo jich být mnohem víc. Jen prostě nestihli přeběhnout do světa, kde je Peterem Parkerem Tom Holland. Mohlo jít ale o hodně zajímavou návštěvu. 

Hračky týdne
U Disneyho by asi byli rádi, kdyby se jim povedlo utajit, jak bude vypadat Christian Bale jako záporák v dalším Thorovi. Ale mají smůlu. Jako už mnohokrát před tím. Thorovské hračky se musí totiž na pultech objevit hned s premiérou, logicky se vyrábějí dřív a udělat pár fotek a hodit je na internet je tak celkem snadné. Klikejte na vlastní nebezpečí

Wonder Woman týdne
Lynda Carter s zahrála Wonder Woman v seriálu, který je v Americe kultovní a u nás ho skoro nikdo nezná. Za mořem je to ale taková klasika, že se Carter objevila i ve Wonder Woman 1984 a evidentně je připravená se k roli kdykoliv vrátit. Stačí rozbít sklo

Prášek týdne
Dělat asistenta Doctoru Strangeovi není žádná sranda. Slávu si člověk nevybojuje, protože se musí rvát s béčkovými záporáky, kvůli Thanosovi stráví několik let vymazaný bůhvíkde a jak to tak vypadá, ještě se musí starat od domácnost. Naštěstí Wong moc dobře ví, jak na to. 

Jízda týdne
Na Floridě v zábavním parku EPCOT, který je součástí Walt Disney World Resort, se v létě bude otevírat nová horská dráha. Bude ve stylu Strážců Galaxie, má mít vlastní příběh, v němž Star-Lord a jeho parta budou bojovat s mocným celestiálem Esonem, a takhle nějak to tam bude vypadat. Alespoň teda ten začátek

Gameplay týdne
O hororové hře The Quarry, ve které se objeví třeba David Arquette nebo Ethan Suplee, už jsme psali. Teď se můžete podívat na to, jak vypadá, protože autoři ukázali první půlhodinu. A docela se nám to líbí. 

Studio týdne
Pokud chcete v Hollywoodu dobrou akci, zavoláte Davida Leitche. Bývalý kaskadér momentálně jako režisér dokončuje Bullet Train a má za sebou dvojku Deadpoola, Atomic Blonde a prvního Johna Wicka, vedle toho se ale zaměřil i na budování své společnosti 87Eleven, respektive 87 North Produciton, kde vznikl třeba Nikdo, Kate a pracuje se tu na většině akčních filmů, které stojí za to v Hollywoodu vyhlížet. A teď otevřeli nové studio, které si postavili v bývalém kostele. A světu ho představili celkem stylově.  

Duel týdne
Do_od se vás minule ptal, kterého ze Skarsgårdů máte nejraději a celkem s přehledem vyhrál Stellan. Holt má náskok a stačil natočit víc pecek. 

V pondělí promítáme v Aeru Nelítostný souboj Michaela Manna a nás by zajímalo, jaký film máte od téhle režisérské legendy nejraději. Názvy pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace