Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Damon a Affleck loví basketbalovou legendu


ikona
Mr. Hlad
ben affleckgood will huntingmatt damonmichael jordannikethe last duel
Boty pro basketbalové eso 

Matt Damon a Ben Affleck jsou celoživotní kámoši, kteří spolu vyrůstali, pokoušeli se prosadit v Hollywoodu a došli si pro Oscara za drama Dobrý Will Hunting. Pak se dali dohromady v komediích Kevina Smithe Dogma a Jay a Tichej Bob vrací úder, ale na jejich další spolupráci jsme museli čekat zatraceně dlouho. Naštěstí to za to stálo, protože Poslední souboj Ridleyho Scotta, v němž si zahráli a napsali ho, byla obrovská pecka. Škoda, že ho skoro nikdo neviděl. 

Zdá se ale, že nepůjde o jednorázový návrat ke spolupráci a už kutí další projekt. Tentokrát v něm nepůjde o souboje na život a na smrt, ale o basket. A především o boty. Film zatím nemá název, víme ovšem, že se bude odehrávat v polovině osmdesátých let, kdy Sony Vaccaro ze společnosti Nike a spolumajitel téhle firmy Phil Knight zvládli navázat spolupráci s basketbalovou ikonou Michaelem Jordanem a změnili tím celý průmysl. 

Projekt by měl vznikat pod záštitou Amazon Studios a Skydance Sport. Damon s Affleckem momentálně upravují scénář Alexe Converyho, ale zahrají si i hlavní role. Damon by měl být Vaccaro a Affleck Knight a aby se Affleck nenudil, celé by to měl režírovat. Na papíře to vypadá hodně zajímavě, tak snad to v kinech zaujme víc diváků než předchozí spolupráce těhle oscarových kámošů. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace