Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jason Momoa si zahraje v adaptaci herního fenoménu


ikona
Mr. Hlad
jared hessjason momoaminecraft
Zahráli byste si s Jasonem Momoou?  

Asi je ještě brzy tvrdit, že Hollywood už umí točit filmy podle počítačových her. Uncharted a Ježek Sonic sice slavili úspěch a Mortal Kombat navzdory covidu taky nedopadl špatně, ale pořád si nemůžeme být jisti, jestli nejde o náhodu. Na druhou stranu úspěšné snímky to jsou a na to Hollywood slyší, takže nakopává projekty, okolo kterých chodí posledních pár let po špičkách. 

Oživení se týká i filmové verze Minecraftu, herního fenoménu, který spojil stavění a kreativitu s bojem o přežití a dost roztomilým designem na to, aby rodičům moc nevadilo, že u téhle hry jejich potomci tráví odpoledne. Okolo Minecraftu se motali Steve Carell nebo Shawn Levy, podle všeho jsme však opět na začátku a o zvažovanou verzi se postarají úplně noví lidé. A docela nečekaní. 

Warneři totiž do hlavní role lákají Jasona Momou, což je jméno, které bychom zrovna nečekali, ale proč ne? Zatím sice vůbec netušíme, koho nebo co by měl hrát a jsme ve fázi, kdy studio potvrdilo, že film by měl být hraný a nepůjde o animák, bude ovšem zajímavé sledovat, jak si Momoa poradí s rodinnou látkou. Další, koho se povedlo zlákat, je Jared Hess, režisér kultovní divnokomedie Napoleon Dynamit. Takže bychom mohli dostat možná něco zajímavějšího než hru na filmově-herní jistotu. 

---

Vytáhni v hospodě: V roce 2021 se Minecraft mohl každý měsíc pochlubit 140 miliony aktivních uživatelů. Od roku 2011 se prodalo 238 milionů her a jde tak o nejprodávanější hru všech dob. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace