Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Nový Fincher a konec Halloweenu


ikona
Mr. Hlad
65adam driverdavid fincherhalloweenmichael fassbenderna obzoruscott adkinsthe killer
Michael Myers vs. Jamie Lee Curtis, nový thriller Davida Finchera a filmový debut tvůrce filmů z herního Zaklínače 

Rubrika Na obzoru se bude objevovat vždy prvního a patnáctého v měsíci. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V akční komedii Freelance bude John Cena spolu s Alison Brie bojovat o život během revoluce v Jižní Americe. Drama o vypálení obce Ležáky bude točit Tomáš Magnusek. Doufejme v zázrak. 

Halloween Ends se uzavře nová trilogie hororové legendy, ve které změří síly Michael Myers a Laurie Strode. Scott Adkins bude v akční komedii Accident Man ochraňovat syna mocného mafiána. 

Adaptace knihy Jáchyma Topola Citlivý člověk se bude točit okolo kočovné rodiny, která hledá místo, kde by se mohla usadit. V komorní sci-fi 65 ztroskotá Adam Driver na planetě, která možná není zase až tak opuštěná. 

Režisér herních videí ze série Zaklínač Tomasz Baginski celovečerně debutuje se superhrdinským akčňákem o ochráncích Země Knights of ZodiacHeart of a Lion bude biografie boxerské legendy George Foremana 

V thrilleru The Killer si Michael Fassbender zahraje pod režijním dohledem Davida Finchera nájemného vraha, který má nečekaný problém. V akčním béčkuk King of Killers budou o titul nejlepšího zabijáka na světě bojovat Frank Grillo nebo Stephen Dorff. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace